O ”enoriașă” din Sălaj a furat cutia milei dintr-o Mănăstire din Cluj

by Mihai POP
0 comment 667 views
A+A-
Reset

O femeie din Sălaj a fost depistată de polițiștii din Huedin, după ce a sustras cutia milei de la Mănăstirea Piatra Craiului din Bucea-Negreni. Femeia a fost însoțită de către un bărbat. Aceștia s-au ales cu dosar penal


Duminică, o femeie din județul Sălaj a reușit să fure donațiile de la Mănăstirea Piatra Craiului situată în comuna Negreni, Cluj. Femeia a plecat cu tot cu cutia milei, împărțind ,,prada” cu un complice. 

,,Polițiștii din Huedin au fost sesizați, la data de 14 ianuarie, în jurul orei 12:00, de către un reprezentat al Mănăstirii Piatra Craiului din comuna Negreni, despre faptul că o femeie ar fi sustras o cutie destinată colectării banilor.” , informează IPJ Cluj. 

Femeia s-ar fi urcat în autovehiculul unui bărbat de 33 de ani, care avea cunoștință despre fapta comisă de femeie, împărțind suma de bani sustrasă.

Prejudiciul în valoare de 600 de lei a fost recuperat integral. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și tăinuire.

După ce au plecat de la mănăstire, cei doi au aruncat cutia milei, goală, într-o zonă de boscheți din Bucea. Obiectul a fost recuperat de anchetatori. În speranța că va scăpa ușor, femeii ”i s-a făcut frică de Dumnezeu” și a înapoiat banii către mănăstire, scrie infohuedin.ro.

You may also like

Leave a Comment