O bunică din localitatea Tusa a fost atacată de un tânăr de 29 de ani

by Mihai POP
0 comment 1.6K views
A+A-
Reset

O femeie de 79 de ani din localitatea Tusa a trăit momente de coșmar după ce a fost deposedată de bunurile sale de un tânăr de 29 de ani, din localitatea Mal. Evenimentul a avut loc sâmbătă după amiază, tocmai în propria locuință


Conform IPJ Sălaj, în urma investigațiilor efectuate de polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Crasna – Postul de Poliție Sâg au fost sesizați de către o femeie de 79 de ani, din localitatea Tusa, cu privire la faptul că, la data de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 13.00, o persoană necunoscută a deposedat-o de 200 de lei, iar apoi a fugit.

Polițiștii din Sâg au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 29 de ani, din localitatea Mal, iar din cercetările efectuate a reieșit că, la data de 20 ianuarie a.c., acesta s-ar fi prezentat la locuința femeii de 79 de ani și i-ar fi oferit spre vânzare, în schimbul sumei de 10 lei, un brâu din material textil, iar în momentul când aceasta a vrut să achite brâul, bărbatul i-ar fi smuls din mână 200 de lei.

În urma administrării probatoriului, față de bărbatul de 29 de ani a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Astăzi, 23 ianuarie a.c., acesta va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, în vederea dispunerii unor măsuri legale.

Polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Crasna continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, pentru documentarea întregii activități infracționale a celui în cauză, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!