Responsive Menu
Add more content here...


O asociaţie umanitară din Paris sprijină familiile defavorizate din Chieşd

by Mihai POP
0 comment 16 views
A+A-
Reset

Andreea Ember a pus bazele Ro Solidaritate, o asociaţie care ajută prin diverse donaţii sufletele defavoritate din Chieşd, dar şi din alte regiuni ale Sălajului şi ale României


Să fi om e lucru mare în ziua de astăzi. Trăim într-o lume în care este mult mai la îndemână să arunci cu noroi şi să araţi cu degetul, decât să pui mână şi să ajuţi, să fi solidar şi să fi înţelegător.

E trist, într-adevăr, dar într-o lume nebună în care ne aflăm într-o goană continuă după bani, mai regăsim şi sufletele nobile, dornice să-i ajute pe cei a căror situaţie nu este una tocmai favorabilă.

Aşa este şi cazul Andreei Ember, o tânără zălăuancă ambiţioasă şi cu suflet mare, care după absolvirea Facultăţii de Istorie şi Filosofie din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai a decis să-şi continue studiile în Franţa, acolo unde avea să se şi stabilească ulterior.

Împreună cu soţul ei, originar din Chieşd, cei doi au pus bazele RO Solidaritate, o asociaţie care se ocupă cu fapte caritabile.

Peste 200 de copii de favorizaţi din Chieşd au fost ajutaţi prin diverse donaţii, Andreea – preşedinta Asociaţiei propunându-şi să ofere un sprijin constant acestor copii.

De altfel, Ro Solidaritate, împreună cu RO100 Zalău îşi propun să ofere cadouri de crăciun pruncilor defavorizaţi din Chieşd.

Totodată, în această săptămână se pregătesc mai multe pachete, care cu ajutorul Amedei Tudor (educatoare Grădiniţa nr. 3 Jibou) vor fi distribuite la peste 80 de copii defavorizaţi din regiunea în care locuieşte educatoarea.

RO Solidaritate este o asociație umanitară care oferă sprijin persoanelor în dificultate din România și familiilor care se deplasează în Franța la tratamente medicale de specialitate.

Sediul asociației : Maisons Laffitte (zona pariziană), Franța.

Puteţi găsi mai multe informaţii despre acţiunile Ro Solidaritate pe pagina lor de facebook –> RO SOLIDARITATE.

You may also like

Leave a Comment