Responsive Menu
Add more content here...


NUMIRE IMPORTANTĂ. Şeful ISU Sălaj, în conducerea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență!

by Călin ONICAŞ
0 comment 12 views
A+A-
Reset

Începând de azi, colonelul Adrian Chichişan a devenit adjunct al inspectorului general al IGSU

Şeful ISU Sălaj, este vorba de colonelul Adrian Miron Chichişan, a fost numit în una dintre cele mai înalte şi importante funcţii din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Începând de azi, 2 decembrie, Adrian Chichişan este noul adjunct al inspectorului general al IGSU!

Cel puţin pentru o jumătate de an, fostul şef al ISU va fi adjunctul generalului Dan Paul Iamandi, cel care e inspectorul general al IGSU! Din conducerera Inspectoratului mai fac parte prim-adjunct al inspectorului general al IGSU, col. Cristian Radu.

În aceste condiţii, la şefia ISU Sălaj revine lt. col. Adrian Dobocan, cel care a mai condus unitatea timp de un an, în perioada în care Adrian Chichişan a fost şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş.

“Sunt mândru că voi ocupa această funcţie. Este o responsabilitate mare şi promit că o să-mi fac treaba aşa cum se cuvine. Ocup această funcţie începând de astăzi, mandatul fiind valabil pentru şase luni. Dacă totul va fi bine, mandatul poate fi prelungit. Pe această cale, ţin să le mulţumesc colegilor de la ISU Sălaj, cât şi celor de la ISU Maramureş, pentru că am petrecut o perioadă frumoasă şi acolo”, a declarat Adrian Chichişan pentru Ştirile din Sălaj.

You may also like

Leave a Comment