Responsive Menu
Add more content here...


Nu-i prieşte în Franţa. Robert Parge, aproape de podium la Miramas

Atletul zălăuan de la CSM Bucureşti a încheiat pe locul 4 cursa de 400 de metri din Franţa, ratând de puţin o clasare pe podium, aşa cum s-a întâmplat şi în anul 2023

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 270 views
A+A-
Reset

Robert Parge a început sezonul de sală în Ungaria, participând la două turnee desfăşurate în Nyiregyhaza Centrum. Bilanţul a fost unul încurajator, iar după un loc 2, Parge a reuşit o cursă mai bună la al doilea concurs în care s-a impus în proba de 400 de metri.

Atletul sălăjean se afla într-o formă bună şi s-a deplasat în Franţa, cu gândul la un nou rezultat pozitiv, poate chiar o clasare pe podium, deşi nivelul competiţiei era unul mai ridicat decât cele din Ungaria.

Sportivul pregătit de Magdolna Kanizsay s-a aflat la startul probei de 400 de metri din cadrul concursului Elite Indoor Track Miramas Meeting.

Competiţia s-a desfăşurat pe Stadium Miramas Métropole în Franţa.

La startul acestei probe, alături de Parge s-au mai aflat sportivi din Spania, Serbia, Kenya, Danemarca, Franţa şi Irlanda. Competiţia a fost una acerbă, fiind un concurs de categorie B.

Însă, Robert Parge a alergat bine şi chiar a fost aproape de o clasare pe podium cu timpul 47.13 care i-a adus locul 4. Proba de 400 de metri a fost câştigată de francezul Yann Spillmann care a terminat cursa în 46.71 secunde, fiind urmat de spaniolul  Inaki Canal care a încheiat cursa în 46.72 secunde.

Podiumul a fost completat de danezul Gustav Lundholm Nielsen care a  încheiat cursa în 46.81 de secunde.

Între timp, atletul sălăjean a participat şi la Balcaniada de la Istanbul, detalii de acolo, în ziarul Sportul Sălăjean din 14 februarie.

You may also like

Leave a Comment