Responsive Menu
Add more content here...


Noul supliment al revistei Caiete Silvane este dedicat preșcolarilor

by Mihai POP
0 comment 36 views
A+A-
Reset

A apărut un nou supliment al revistei Caiete Silvane: „Jocuri didactice muzicale pentru vârsta preșcolară” de Bianca-Patricia Damian-Bicăzan


„Deosebit de inventivă în conceperea unor strategii didactice eficiente, atentă la preocupările copilului preșcolar și povestitor talentat, Bianca-Patricia Damian-Bicăzan reușește să transforme educația muzicală într-o activitate captivantă. Validate deja prin participarea activă a celor mici și prin rezultatele obținute, soluțiile imaginate de autoare îmbină ingenios povestirea, jocul, mișcarea, audiția muzicală și imaginile, în maniere atractive, care îl îndeamnă pe copil să asculte și să se joace cu sunetele. Generate de pasiunea autoarei pentru problemele educației muzicale în învățământul contemporan, activitățile descrise constituie un bun exemplu despre felul în care se poate realiza educația muzicală a celor mici” spune Elena Chircev.

Caiete Silvane, revista și editura Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, instituție a Consiliului Județean Sălaj.

You may also like

Leave a Comment