Responsive Menu
Add more content here...


Recent numit ca subprefect al judeţului Sălaj, Alexandru Pura, a depus jurământul de credinţă în noua sa funcție

by Tiberius NICODA
0 comment 180 views
A+A-
Reset
Alexandru Pura-noul subprefect al judeţului Sălaj, a depus jurământul de credinţă, vineri 12 aprilie a.c., în cadrul unei ceremonii desfăşurate în sistem on-line, sub coordonarea secretarului de stat Aneta Matei.
Alexandru Pura l-a înlocuit în funcţie pe Florin Florian şi întregeşte echipa de conducere a Instituţiei Prefectului Sălaj, alături de prefectul Dari Toma şi subprefectul Gheorghe Bancea.

 

La finalul ceremoniei de vineri, prefectul Dari Toma a mulţumit fostului subprefect Florin Florian pentru colaborarea din ultimii doi ani şi i-a urat succes noului subprefect, Alexandru Pura, subliniind faptul că acesta se alătură echipei instituţiei într-un “super an” electoral.

În vârstă de 47 de ani, Alexandru Pura este absolvent al Facultăţii de Filosofie și Antropologie din cadrul Universităţii Babeş Bolyai Cluj Napoca, având şi un master în Administraţie Publică.
De-a lungul carierei a ocupat postul de director executiv adjunct în cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţelor  de Muncă  Sălaj, ultima dată, înainte de numirea sa ca subprefect de Sălaj a fost director executiv al Direcţiei Patrimoniu în cadrul primăriei Zalău.
Succes și împliniri îi dorim și noi în misiunea pe care și-a asumat-o!

You may also like

Leave a Comment