Responsive Menu
Add more content here...


Nouă autovehicule, implicate într-un eveniment rutier la ieşirea din municipiul Zalău – Un cilindru compactor a făcut ravagii

by Mircea ARDELEAN
0 comment 2,2K views
A+A-
Reset

La data de 27 iunie, la ora 10.47, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a fost sesizat prin apel 112 cu privire la faptul că, în municipiul Zalău, a avut loc un eveniment rutier în care sunt implicate mai multe autovehicule.

Totul s-a întâmplat la ieşirea din municipiu înspre Cluj-Napoca, mai exact la sensul giratoriu din faţa Restaurantului Hanu Drumeţilor.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Zalău s-au deplasat la fața locului cu promptitudine. Din primele date s-a stabilit faptul că un cilindru compactor s-a răsturnat din platforma unei autoutilitare aflată în deplasare şi a căzut pe carosabil, făcând ravagii.

Nu mai puţin de opt autoturisme parcate la marginea drumului au fost avariate de cilindrul compactor!

Din fericire, accidentul rutier a fost unul fără victime, rezultând doar pagube materiale. Norocul a făcut ca, în apropiere să nu se afle nicio persoane, deoarecese putea ajunge la o mare tragedie.

Conducătorul autoutilitarei – un bărbat în vârstă de 56 de ani din localitatea Izvoarele (județul Bihor) – a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Fotografie cu caracter informativ.

You may also like

Leave a Comment