Responsive Menu
Add more content here...


Nikolay Jeliazkov: „Am comis multe greşeli în meciul cu Tricolorul Ploieşti”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 464 views
A+A-
Reset

Antrenorul celor de la Volei Municipal Zalău s-a arătat dezamăgit la finalul jocului cu liderul din Divizia A1, mai ales că elevii săi au comis multe greşeli 


Luni seară, Volei Municipal Zalău a suferit o nouă înfrângere pe teren propriu împotriva liderului Tricolorul Ploieşti. Zălăuanii au început catastrofal meciul şi oaspeţii aveau 2 – 0 la seturi. Chiar dacă au egalat situaţia la seturi, în cele din urmă campioana României a pierdut meciul, însă a câştigat măcar un punct.

La finalul jocului, chiar dacă antrenorul Nikolay Jeliazkov consideră că zălăuanii au meritat să câştige cele două seturi, tehnicianul s-a arătat dezamăgit pentru că elevii săi au comis foarte multe greşeli, cu toate că acestea au fost repetate la antrenamente, tocmai pentru a nu fi comise în meciurile oficiale.

“Consider că nu am jucat cel mai bun volei al nostru. A fost un joc cu multe suişuri şi coborâşuri şi momente în care am comis multe greşeli, dar au fost şi momente în care am jucat foarte bine, aşa că am meritat să câştigăm cele două seturi. Însă primele două seturi le-am pierdut mult prea uşor şi acest aspect m-a deranjat. Vorbim despre aceste greşeli la antrenamente, încercăm să nu le mai facem şi totuşi, în timpul partidei, comitem aceste greşeli destul de uşor. Partea pozitivă după acest joc este că am luat un punct cu Ploieştiul, dar cred că putem juca mult mai bine de atât. Oricum, felicitări echipei din Ploieşti”, a declarat Nikolay Jeliazkov.

Să spunem că pentru Volei Municipal Zalău seria meciurilor dificile continuă şi vineri are parte de un nou meci dificil, pe teren propriu, de la ora 17.30, cu Arcada Galaţi.

You may also like

Leave a Comment