Responsive Menu
Add more content here...


Nikola Pekovic, campionul european de la SCM: “Am venit la Zalău să ajut la câştigarea titlului”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 18 views
A+A-
Reset

Liber-oul transferat în vară de SCM Zalău are în palmares medalia de aur cucerită anul trecut cu naţionala Serbiei. Este cel mai sonor transfer reuşit de gruparea de sub Meseş care vine la Zalău cu planuri măreţe de a câştiga trofee, fiind obişnuit cu această ipostază în ţara sa natală


Dintre jucătorii străini pe care i-a transferat SCM Zalău în această vară, cel mai sonor transfer a fost sârbul Nikola Pekovic.  CV-ul spune totul despre valoarea jucătorului, care a bifat cea mai mare performanţă chiar anul trecut, când a devenit campion european cu naţionala Serbiei.

Nikola Pekovic a câştigat titlul în ţara natală, în 2017 şi 2018  cu OK Vojvodina şi Partizan Belgrad şi mai are în palmares şi Cupa Serbiei, pe care a obţinut-o în 2015.

A mai câştigat Supercupa Serbiei, Cupa Challenge, cât şi alte medalii în ţara sa natală şi a venit sub Meseş montat să câştige trofee şi în România cu SCM Zalău.

“Am ales SCM Zalău pentru că am auzit că este o echipă bună. Oraşul are tradiţie în volei şi am venit aici să câştig campionatul. Sunt sigur că prin experienţa mea pot să  ajut echipa Zalăului să se lupte pentru titlu”, ne-a declarat Nikola Pekovic.

Libero-ul va fi coleg la SCM Zalău cu un alt sârb, Ivan Kostic, care l-a convins să aleagă formaţia zălăuană. Nikola Pekovic se află la Zalău de trei săptămâni şi s-a declarat încântat  de tot ce a găsit la SCM.

“Sunt impresionat de condiţiile de aici. Oraşul este frumos şi la club sunt condiţii foarte bune. Avem jucători buni şi ne-am împrietenit, aşa că pentru moment, totul este frumos”, spune voleibalistul, care speră să fie convocat la Naţionala Serbiei şi din postura de jucător al Zalăului.

“Pentru mine a fost ceva fantastic când am câştigat Campionatul European şi este o mare onoare pentru mine şi pentru ţara mea. Am început să joc  în naţională şi sunt foarte fericit”, a precizat Pekovic.

Internaţionalul ştie şi faptul că la Zalău, voleiul este un sport iubit şi că în tribunele sălii sporturilor vin numeroşi fani. Când se vor ridica restricţiile şi sălile de sport vor fi deschise şi pentru spectatori, Nikola Pekovic vrea să vadă meciuri cu sala plină la Zalău.

“Am auzit că la Zalău sunt cei mai frumoşi fani din România şi de fiecare dată, echipa joacă cu sala plină. Vreau să invit fanii să vină alături de noi la fiecare meci de pe teren propriu, să ne susţină şi să ne ofere sprijinul lor pentru a putea învinge alte echipe” , a spus Nikola Pekovic.

 

You may also like

Leave a Comment