Responsive Menu
Add more content here...


Nicoleta Paşcalău şi Sebastian Pocola, medaliaţi la Campionatele Naţionale de juniori Under 15!

Cei doi sportivi de la CSS Zalău şi-au arătat din nou calităţile la saltea, mai ales Nicoleta Paşcalău, cea care a devenit campioană a României!

by Călin ONICAŞ
0 comment 555 views
A+A-
Reset

Continuă rezultatele excelente obţinute în acest an de către luptătorii de la CSS Zalău şi CSM Zalău. Acum două săptămâni, nu mai puţin de cinci luptători sălăjeni cucereau medalii la Campionatele Naţionale de lupte pe plajă.

În acest weekend, sportivii de la cele două cluburi zălăuane s-au remarcat din nou, cu ocazia Campionatului Naţional U15 de lupte libere, lupte greco-romane şi lupte feminine, ce a avut loc la Târgu Mureş.

Din delegaţia sălăjeană, a strălucit sportiva Nicoleta Paşcalău, cea care şi-a învins toate adversarele de pe saltea, obţinând locul 1 la categoria -36 kg. Altfel spus, sportiva de la CSS Zalău a cucerit medalia de aur, devenid campioană naţională a României!

Pe podium a urcat şi Sebastian Pocola. La categoria 68 kg, sportivul de la CSS Zalău a avut o prestaţie bună, cucerind la final medalia de bronz.

O medalie naţională, dar şi rezultat de moral înaintea Campionatelor Europene de lupte libere pe nisip (perioada 18 – 19 iulie, la Timişoara), la care luptătorul nostru speră își va facă prezența cu gândul la un rezultat bun printre cei mai titrați sportivi ai Europei.

Chiar dacă nu au reuşit să urce pe podium, Denis Petruş (68 kg) şi Matteo Biriş (57 kg) – ambii de la CSS Zalău – au avut o comportare bună.

Sportivii de la CSM Zalău nu au obţinut medalii, dar au existat doi luptători cu rezultate notabile. La categoria 38 kg, Marcel Rostaş a fost aproape de podium, clasându-se pe locul 5.

Deşi s-a clasat doar pe locul 7 la categoria 85 kg, David Rus şi-a arătat din nou calităţile pe saltea.

Ambii sportivi sunt mai tineri decât ceilalţi adversari. Ei participă la competiţiile Under 13, dar de data aceasta au ţinut să participe la Naţionalele Under 15 cu acord parental.

Aceste rezultate sunt realizate prin buna colaborare şi implicare a antrenorilor Gheorghe Panc, Ioan Pantea şi Cristian Crişan, cei care dovedesc încă o dată că luptele din Sălaj au o tradiție și o pepinieră de mare valoare.

“Împreună cu toţi antrenorii, dorim să realizăm cât mai multe rezultate, dar şi să formăm cât mai mulţi copii sănătoşi şi fericiţi. Pe această cale, ţinem că mulţumim sponsorilor care ne-au susţinut – societăţile Dakar Best, Athos Com şi Daniel Iloc -, dar şi directorilor de la CSM Zalău şi CSS Zalău, care ne sunt alături tot timpul pentru realizarea acestor minunte rezultate! Noi, antrenorii, ţinem să felicităm toţi copiii participanţi la Naţionale şi le dorim mult succes în continuare pentru a munci şi a realiza cât mai multe rezultate!”, a menţionat Cristian Crişan, antrenor la CSM Zalău.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 3 iulie.

You may also like

Leave a Comment