Responsive Menu
Add more content here...


Nicoleta Paşcalău, medalie de argint la un puternic turneu internaţional la Bucureşti

Luptătoarea de la CSS Zalău s-a remarcat din nou la o competiţie puternică, reuşind să obţină cel mai bun rezultat din rândul delegaţiei sălăjene la Turneul Internaţional U17 “Constantin Alexandru & Ioan W. Popovici”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 453 views
A+A-
Reset

Sălajul a fost mereu fruntaş când a venit vorba de lupte libere. De-a lungul anilor, sportivii de la cluburile sălăjene au avut rezultate bune la nivel naţional şi chiar internaţional. Tradiţia se păstrează în continuare, iar luptătorii sălăjeni ţin steagul sus şi recent şi-au îmbogăţit palmaresul cu alte rezultate bune.

În perioada 11 – 14 mai, la Bucureşti, a avut loc Turneul Internaţional U17 “Constantin Alexandru & Ioan W. Popovici” la trei stiluri, greco-romane, lupte feminine şi lupte libere, după cum se arată pe site-ul Federaţiei Române de Lupte Libere.

A fost un turneu puternic, care a adunat la start luptătorii de cel mai înalt nivel la această categorie de vârstă. Sălăjenii s-au descurcat admirabil, iar din rândul delegaţie noastre, tânăra Nicoleta Paşcalău a fost din nou cea mai bună.

Având în spate un pedigree de învingător, sora sa, Denisa Paşcalău fiind una dintre cele mai bune luptătoare sălăjene din ultimii ani, Nicoleta nu vrea să se lase mai prejos, iar la competiţia de la Bucureşti a reuşit să obţină medalia de argint.

George Prodan s-a clasat pe locul cinci, în timp ce Sorin Ardelean s-a clasat pe locul opt. Din rândul delegaţiei sălăjene a mai făcut parte şi Sebastian Pocola. Rezultatele bune ale luptătorilor sălăjeni nu ar fi putut fi obţinute fără implicarea şi dedicarea sportivilor, dar şi a antrenorilor Gheorghe Panc, Ioan Pantea şi Cristian Crişan.

You may also like

Leave a Comment