Responsive Menu
Add more content here...


Nicoleta Paşcalău, campioană naţională la lupte libere

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 284 views
A+A-
Reset

Sportiva pregătită de Gheorghe Panc a reuşit să obţină cea mai strălucitoare medalie la categoria de vârstă U15 la Campionatul Naţional (proba parter). Alte şase medalii au strâns luptătorii de la CSM şi CSS Zalău la competiţia de la Călăraşi, trei de argint şi trei de bronz


La finele săptămânii trecute, la Călăraşi, a avut loc Campionatul Naţional Individual Juniori 4 (proba parter) şi Campionatul Naţional Individual U15 (proba parter). La această competiţie au fost prezente şi delegaţii de la CSM Zalău şi CSS Zalău, alături de care au făcut deplasarea antrenorii Gheorghe Panc, Ioan Pantea şi Cristian Crişan.

Cel mai bun rezultat a fost obţinut de Nicoleta Paşcalău. Eleva lui Ghiţă Panc a reuşit să obţină medalia de aur la U15, la categoria 39 kg.

Tot de la CSS Zalău au reuşit să urce pe podium şi David Antonio (48 kg), Matteo Biriş (62 kg), ambii medaliaţi cu argint, dar şi Denis Petruş (57 kg) sau Sebastian Pocola (68 kg), ambii medaliaţi cu bronz.

De la CSS Zalău s-au mai remarcat Giulia Pop (48 kg) şi Andrei Lucaciu (68 kg), ambii clasându-se pe locul 5.

“Mulţumim părinţilor şi tuturor celor care ne-au susţinut. În urma acestor rezultate am fost felicitaţi de Vasile Andrei Campion  Olimpic, şi multiplu medaliat la campionatele mondiale şi  europene participând la o poză comună cu grupul nostru”, a menţionat Gheorghe Panc.

Şi sportivii pregătiţi de Cristian Crişan la CSM Zalău au avut parte de un concurs reuşit, iar Mario Criste (38 kg) a obţinut medalia de argint. Medaliat a fost şi David Rus, cu bronz la categoria 85 kg). De la CSM Zalău s-au mai remarcat Marcel Rostaş (32 kg) – loc 5 şi David Văduva (36 kg) – loc 7.

“După aceste rezultate ţin să felicit întreaga echipă, la fel cum a făcut-o şi marele campion olimpic Vasile Andrei. De asemenea vreau să felicit toţi copiii, să le mulţumesc părinţilor şi tuturor celor care sunt alături de noi antrenorii pentru a realiza aceste rezultate deosebite cu aceşti copii pentru oraşul şi judeţul nostru. Bravo copii!!! Suntem fericiţi şi mândri de realizările voastre la acest Campionat Naţional”, a fost reacţia antrenorului Cristian Crişan.

You may also like

Leave a Comment