Responsive Menu
Add more content here...


Naţionala de minifotbal, în sferturi la Campionatul European din Cehia!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 1,4K views
A+A-
Reset

”Tricolorii” şi-au continuat forma bună şi în optimi au trecut de Serbia, cu scorul de 4 – 1. Azi, de la ora 21.00, România întâlneşte în sferturi naţionala Franţei


 

Deşi lotul a suferit multe modificări faţă de ediţiile precedente ale Campionatului European, România are o evoluţie foarte bună la turneul final din Cehia, acolo unde a câştigat grupa cu două victorii şi un egal, în ultimul meci din grupă, ”tricolorii” reuşind să câştige cu 3 – 2 în faţa deţinătoarei trofeului – Kazakhstan.

A urmat partida din optimi cu Serbia, meci pe care România l-a dominat în totalitate. După un joc bun de pase, căpitanul Adrian Călugăreanu a deschis scorul în minutul 14, iar câteva minute mai târziu, Claudiu Vlad şi-a continuat forma bună de la acest turneu final şi a făcut 2 – 0. Până la pauză, România a mai marcat prin Radu Burciu şi deja soarta calificării era decisă.

 

Poate şi din această cauză, ”tricolorii” au jucat mai relaxaţi în partea secundă, fapt ce a permis adversarilor să reducă din diferenţă printr-o execuţie superbă a lui Guberinic. Sârbii au prins curaj şi au început să atace, dar fără să găsească drumul spre gol. Pe final, tot România a înscris prin Gabriel Bobe, cel care a transformat o lovitură liberă, astfel că selecţionata condusă de Cristian Lupu şi Dan Cojocaru s-a calificat la pas în sferturile de finală, însă ”tricolorii” trebuie să rămână concentraţi, deoarece azi de la ora 21.00, în direct la Sport.ro urmează partida din sferturi cu Franţa

Trebuie precizat că România pare a avea drum deschis la câştigarea turneului final, mai ales că naţionala din Kazakhstan, cea care este şi deţinătoarea titlului a fost eliminată în optimi de Rusia.

 

România – Serbia 4 – 1 (3 – 0)

Stadion: Bobycentrum din Brno, spectatori: 300
Goluri: Călugăreanu (min. 14), C. Vlad (min. 15), Burciu (min. 19), Bobe (min. 40) / Guberinic (min. 22)
România: Leu – Boieșan, Popa, Tănase, Pușcă, Burciu, Călugăreanu, Bobe, C. Vlad, Vincene, Chirică, Chiripuș și E. Vlad.
Rezerve neutilizate: A. Constantin și Eftimie
Antrenor: Cristian Lupu
Director tehnic: Dan Cojocaru

 

Programul din sferturi: Ungaria – Polonia, Bosnia & Herţegovina – Cehia, România – Franţa şi Slovenia – Rusia

You may also like

Leave a Comment