Responsive Menu
Add more content here...


Naționala de minifotbal a României, debut perfect la Campionatul European

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 1,4K views
A+A-
Reset

 


În primul meci din grupă, ”tricolorii” s-au impus cu 4 – 1 în fața Greciei


După ce anul trecut a ieșit încă din optimi la Campionatul European din Ungaria și a întrerupt seria de șase succese consecutive, România este decisă la turneul final ce se desfășoară în această perioadă în Cehia să readucă titlul european în țară.
Debutul ”tricolorilor” a fost unul perfect, iar selecționata pregătită de Cristian Lupu, Dan Cojocaru și Florin Trifon a câștigt cu 4 – 1 în fața Greciei.
Începutul de meci a fost mai echilibrat, iar în primele minute nu s-au consemnat ocazii, dar grecii au fost cei care au greșit primii, iar căpitanul Adrian Călugăreanu a făcut 1 – 0. Din acel moment, grecii au ieșit la joc, iar ”tricolorii” au profitat de spații și au mai punctat de două ori până la pauză, mai întâi printr-un contraatac de clasă al lui Claudiu Vlad iar apoi printr-o fază colectivă de joc și o finalizare simplă a lui Costin Pușcă.
La o neatenție în defensiva României, elenii au redus din diferență, dar 3 – 1 a fost pentru scurt timp, deoarece naționala țării noastre a mai prins un contraatac care a fost finalizat de Toma Vincene, iar scorul final a fost 4 – 1.
După această victorie, România este prima în gurpa D, urmat de Kazakhstan, deținătoarea titlului european, care a câștigat cu 3 – 0 partida cu Portugalia.
Duminică, de la ora 21.00, România va susține al doilea meci din grupă, cu Portugalia, după care marți va avea cel mai tare meci cu Kazakhstan.

 

 

România – Grecia 4 – 1 (3 – 0)
Au marcat: Călugăreanu (min. 8), C. Vlad (min. 10), Pușcă (min. 16) și Vincene (min. 38)

You may also like

Leave a Comment