Responsive Menu
Add more content here...


Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă Zalău îşi deschide porţile de sărbătoare pentru 1Decembrie

by Lucy Kallo
0 comment 21 views
A+A-
Reset

De 1 Decembrie, Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă vă invită să petreceţi împreună Ziua Naţională a României, prin expoziţii dedicate marilor personalități sălăjene. Intrarea este liberă

Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă – Zalău își deschide porțile pentru toți cei care vor să sărbătorească împreună cu aceştia Ziua Națională.

Vă așteaptă să vizitați expoziția de bază, sala dedicată marilor personalități sălăjene și să răsfoiți cartea interactivă din care puteți afla totul despre viața și activitatea politică a celui care a fost Iuliu_Maniu, unul dintre ctitorii României Mari. Intrarea este liberă.

Totodată, Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă vă propune să nu ratați expoziția temporară ”Sălajul şi Marea Unire”, prin care puteți afla felul în care s-au implicat și s-au pregătit sălăjenii de marele eveniment de la Alba Iulia, în 1 Decembrie 1918.

În preambulul manifestărilor dedicate Zilei Naționale, marți, împreună cu partenerii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Speranța” Zalău, vor susține un atelier în cadrul căruia confecționează steaguri tricolore.

Aşadar, Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă ne aşteaptă cu mic, cu mare, să sărbătorim împreună de Ziua Naţională a României.

You may also like

Leave a Comment