Municipiul Zalău va avea două noi parcări etajate

by Mihai POP
0 comment 57 views
A+A-
Reset

Două parcări cu câte un etaj, ar putea fi construite, în perioada următoare, în municipiul Zalău. În cadrul acestor două proiecte, numărul locurilor de parcare din aceste zone va fi suplimentat semnificativ

În cadrul ședinței de Consiliu Local de astăzi, 29 decembrie, au fost aprobate documentațiile tehnico-economice, faza studiu de fezabilitate, pentru amenajarea a două parcări etajate în municipiu.

✅O parcare va fi amenajată în zona Grădiniței cu Program Prelungit nr. 1, pe strada Gheorghe Doja, iar cealaltă ✅parcare în zona spitalului de Boli Infecțioase, în cartier Porolissum, pe strada Lt. Col. Teofil Moldoveanu.

Odată cu aprobarea celor două proiecte de hotărâre va fi demarată procedura de licitație publică (poriectare și execuție) în vederea selectării unui constructor prin SEAP, iar ulterior vor fi demarate lucrările la aceste două obiective de investiții.

În cadrul acestor două proiecte, numărul locurilor de parcare din aceste zone va fi suplimentat semnificativ, iar principalele investiții care urmează să fie relizate cuprind: lucrări de asigurare a utilităților necesare funcționării obiectivului, realizare corp de clădire, finisaje interioare și exterioare, amenajări exterioare, lucrări de drumuri și circulație și amenajare spații verzi.

You may also like

Leave a Comment