Responsive Menu
Add more content here...


Municipiul Zalău a rămas fără apă la robinet!?

by Călin ONICAŞ
0 comment 1,8K views
A+A-
Reset

În cursul zilei de marţi, din cauza unei avarii pe conducta de aducțiune a apei de la Vîrşolţ, mai multe cartiere din urbea de la poalele Meseşului au rămas fără apă de la reţea. Reprezentanţii Companiei de Apă Someş SA lucrează la remedierea defecţiunii 

 


BULETIN INFORMATIV

In urma unei avarii pe conducta de aducțiune Vîrșolț – Zalău, va fi sistată furnizarea apei potabile, astăzi, 8 august 2017, pentru consumatorii alimentați din rezervorul Brădet – cartier Brădet, cartier Stadion, străzile – Gheorghe Doja, B. P. Hașdeu, Corneliu Coposu, Lacului, Pârâului, Cascadei, Tipografilor, Kossuth, Mihai Eminescu, Vânătorilor, precum și consumatorii alimentați din rezerva Orteleccartierul Ortelec, strada Porolissum, cartierul Sărmaș, străzile Maxim Gorki, A. Mureșanu, Traian, George Coșbuc, cartierele Dumbrava I și Dumbrava II.

În funcție de complexitatea avariei, este posibil ca furnizarea apei să fie sistată și încelelalte zone ale municipiului.

Compania de Apă Someș S.A., Sucursala Zalău, va anunța consumatorii, prin intermediul mass-media locale, ora probabilă de reluare a alimentării cu apă potabilă, precum și în cazul unor eventuale prelungiri ale sistării apei.

Telefon Dispecerat: 0260-61.23.87

Compania de Apă Someș AS – Sucursala Zalău 


You may also like

Leave a Comment