Responsive Menu
Add more content here...


Moş Nicolae ajunge pe 5 decembrie la copiii din oraşul Jibou

by Mihai POP
0 comment 36 views
A+A-
Reset

Primăria Oraşului Jibou, condusă de primarul Dan Ghiurco, a vorbit cu Moş Nicolae şi au stabilit ca pe data de 5 decembrie, moşul să vină cu sania şi renii, încărcat cu cadouri, direct pe platoul din spatele primăriei, pentru a le împărţi tuturor copiilor.

“Ne-am gândit noi să facem o acţiune aici în spatele Primăriei, în compensaţie cu faptul că cei de la Grădina Botanică, în anii trecuţi, organizau ei în ziua de Moş Nicolae un concert în aer liber, colinzi şi copii primeau cadouri. 

Anul acesta cei de la Grădina Botanică nu mai organizează nimic şi atunci am preluat noi ştafeta. Am pregătit aproximativ 700 de pachete pentru copii, pentru cei de la grădiniţă şi pentru copiii din clasele 1-4. 

Pe platoul din spatele primăriei vor veni copiii, vor colinda, vor primii câte un pacheţel cu dulciuri, iar Moşul vine cu sania şi renii.”

a declarat pentru Ştirile din Sălaj, primarul Dan Ghiurco.

Concert de colinde la Casa de Cultură Orăşenească din Jibou

Tot în spiritul sărbătorilor de iarnă, Primăria Jibou organizează un frumos spectacol de colinzi, ce va avea loc pe data de 15 decembrie, intrarea fiind gratuită pentru toată lumea.

“Organizăm pe data de 15 decembrie la Casa de Cultură din oraş un concert de colinzi la care invităm grupuri de copii şi din comunele învecinate, de la bisericile din oraş, de la şcoli. Avem pregătite aproximativ 500 de pachete pentru toţi copiii care vor colinda. Intrarea este gratuită pentru publicul jibouan.”

a declarat edilul oraşului Jibou.

You may also like

Leave a Comment