Responsive Menu
Add more content here...


Monstru cu chip de om! Fetiță de 6 ani agresată sexual de concubinul mamei. Femeia era martoră la tot ce se întâmpla

by Mihai POP
0 comment 23 views
A+A-
Reset

Un nou caz înfiorător, cu abuzuri sexuale asupra minorilor, ajunge în atenția poliției și a opiniei publice. Bestia în vârstă de 44 ani din Bihor a fost reţinut pentru 24 ore în Arestul Poliţiei Bihor şi urmează să fie prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă pentru agresarea sexuală a unei fetiţe de 6 ani


În ziua de astăzi nu mai suntem siguri pe noi, pe viața noastră, dar un copil de doar 6 anișori cu ce a putut greși în această viață ca să fie supusă unui astfel de calvar?

Când la această vârstă copiii abia învață să țină stiloul în mână și să învețe abecedarul, această fetiță știe ce înseamnă să fii adult.

Bestia cu chip om, neținând cont de faptul că e doar o palmă de fetiță  a obligat, sub amenintarea bătăii, minora să întrețină relatii sexuale cu el.

Cumplita poveste s-a petrecut în localitatea bihoreană Cociuba Mare, unde bărbatul locuia împreună cu mama fetiţei şi cei 6 fraţi ai ei, cu toţii minori.

Potrivit surselor publicației BIHOREANUL, fetiţa s-a plâns mamei sale în mai multe rânduri, în ultimele luni, că individul se poartă necuvincios şi îi atinge organele genitale, însă femeia se temea că bărbatul o va da afară din casă, cu cei 7 copii cu tot, aşa că i-a cerut fetiţei să tacă şi să rabde.

În final, în urmă cu câteva zile, micuţa i s-a destăinuit bunicii, care a sunat imediat la Poliţie.

În urma anchetei pornite de poliţiştii şi procurorii din municipiul Salonta, bărbatul a fost reţinut, vineri, şi a fost inculpat pentru agresiune sexuală, faptă care i-a fost reţinută în formă agravată, pentru care riscă o pedeapsă între 5 şi 12 ani.

El va fi prezentat, sâmbătă, în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din Salonta, cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, la sesizarea anchetatorilor, reprezentanţii DGASPC Bihor au dispus instituirea plasamentului în regim de urgenţă faţă de cei şapte copii, care au fost internaţi temporar într-un centrul pentru copii abuzaţi.

Asta pentru că cercetările o vizează şi pe mama lor, considerată complice, deoarece a ştiut de calvarul fetiţei şi nu a intervenit. De altfel, sursele ziarului spun că singurul motiv pentru care ea nu a fost încă reținută este pentru că ar fi însărcinată cu al optulea copil…

Sursa: Bihoreanul

You may also like

Leave a Comment