Responsive Menu
Add more content here...


Momente grele pentru Vlad Morar

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 27 views
A+A-
Reset

Sălăjeanul s-a accidentat la meciul din etapa trecută şi are nevoie de câteva săptămâni pentru refacere. “Cei din staff-ul medical de la Panetolikos mi-au spus că pot să ratez tot restul sezonului, dar am venit la Zalău să mă pot reface mai rapid. Sper să revin în ultimele trei etape”, a spus fotbalistul


După ce în campionatul trecut a marcat 10 goluri şi a fost cel mai bun marcator al celor de la Panetolikos, Vlad Morar a început şi acest sezon cu multe  realizări.

Astfel, după un tur de campionat, sălăjeanul avea şase goluri şi se aştepta la o evoluţie şi mai bună în returul care a început încă din primele zile ale anului 2019.

În primele trei runde din retur, Morar a fost integralist la Panetolikos, după care a avut mici probleme medicale şi în ultimele partide a jucat mai puţin.

Sălăjeanul nu a fost ocolit de problemele medicale, iar la jocul din etapa trecută  a suferit o întindere musculară mai complicată, astfel că a devenit indisponibil câteva săptămâni.

De fapt, staff-ul medical al echipe sale l-a informat pe jucător că riscă să rateze ultimele două luni din acest sezon, dar pentru a grăbi revenirea în circuit, Morar a ales să vină la Zalău şi să facă recuperarea la Lasergo, la medicul specialist Gabriel Iluţă.

“La meciul cu Asteras Tripolis am făcut o întindere, iar cei din staff-ul medical de la Panetolikos mi-au spus că pot să ratez tot restul sezonului. Am venit la Zalău, la prietenul meu Gabriel Iluţă să mă pot reface mai rapid. Sper să îmi revin în câteva săptămâni şi să mai pot juca în ultimele trei etape din campionat”, ne-a declarat Vlad Morar.

După 24 de etape, Panetolikos se află pe locul 6 cu 33 de puncte, iar luni a reuşit să câştige cu 5 – 0 partida de pe teren propriu cu Panionios. Cu toate acestea, echipa lui Vlad Morar are şanse mici să mai prindă un loc de cupă europeană.

Şase etape au mai rămas de jucat din campionatul Greciei, care se va termina în 5 mai.

“Urmează câteva meciuri grele şi este foarte greu să mai prindem locul 4. Eu mai am un an contract cu Panetolikos, dar sunt şanse mari să plec la vară. Acum mă gândesc să revin cât mai repede şi să mai pot juca în ultimele partide din acest campionat”, a mai spus Morar.

You may also like

Leave a Comment