Responsive Menu
Add more content here...


Modernizări și reabilitări de drumuri pe străzile din Zalău

by Tiberius NICODA
0 comment 571 views
A+A-
Reset
O lucrare importantă pe care o face în prezent cu Citadin este strada Făgetului, care devine în această primăvară o arteră modernizată, pe care se va circula în condiții excelente, și va lega foarte eficient noul cartier construit în Dealul Morii de zona centrală a orașului, prin strada Simion Bărnuțiu.
Zona în care s-au construit noile blocuri ANL și se lucrează la bazinul didactic de înot, la o creșă nouă și la noua bază sportivă de tip 1 se dezvoltă ca un cartier foarte ofertant.
Cu atât mai mult cu cât strada Făgetului va fi de acum asfaltată, practic reconstruită la standarde moderne. Are o lățime de șase metri și va asigura o legătură rapidă cu orașul. Lățimea trotuarului va fi de 1,4 metri. Turnăm în prezent asfalt, stratul de binder, după care urmează stratul de asfalt de uzură. După ce trama stradală a fost temeinic consolidată și s-au instalat tuburile pentru canalizare pluvială.
 Lucrările  au ajuns în prezent și în prelungirea străzii Făgetului, am intrat pe strada Constanței, după care se va moderniza și strada Meteorologiei, ca întreg traseul să fie pus la punct până la ieșirea în strada Simion Bărnuțiu, în apropierea unității militare.

You may also like

Leave a Comment