Responsive Menu
Add more content here...


Modernizarea infrastructurii la Școala Gimnazială Nr.1 din Agri-Sălaj

by Tiberius NICODA
0 comment 99 views
A+A-
Reset
Modernizarea infrastructurii la Școala Gimnazială Nr.1 Agri.
În acest an scolar, la Școala Gimnazială Nr.1 Agrij au avut loc mai multe lucrări care au avut drept scop un mediu mai atractiv și mai sigur atât pentru elevi cât și pentru părinți și cadrele didactice.
Modernizare infrastructură.
 Parcare și gard pentru împrejmuire.
Primăria Comunei Agrij a modernizat gardul care împrejmuiește curtea școlii, s-a realizat o parcare moderna din care microbuzul școlar poate prelua elevii în condiții optime iar părinții și cadrele didactice pot parca mașinile în condiții de siguranță.
De asemenea, au fost montate bănci, coșuri de gunoi pentru colectare selectivă și au fost plantați arbuști ornamentali.
Nu în ultimul rând, au fost montate bannere cu mesaje motivaționale.
Baza sportivă exterioară.
S-a modernizat baza sportivă prin realizarea în cont propriu a porților de fotbal și trasarea liniilor de marcaj a terenurilor.
Sală de gimnastică.
Lucrăm la finalizarea amenajării sălii de gimnastică astfel încât în sezonul rece, elevii să poate face mișcare la orele de educație fizică și sport în condiții cât mai optime. În cel mai scurt timp posibil, ne dorim ca această sală o să fie dotată corespunzător cu spalieri de gimnastică și aparatură sportivă.  Rastel/suport pentru biciclete.
S-a confecționat și montat rastel/suport pentru biciclete astfel încât elevii care preferă să se deplaseze cu bicicleta la școală să își poată lasă bicicleta in condiții de siguranță.
S-au adus coșuri de gunoi pentru colectare selectivă.
,,Astfel, ne dorim să încurajăm mijlocele de transport eco friendly și implicit protejarea mediul înconjurător! 
Prin Programul Operational Competitivitate 2014-2020 visteria unității s-a îmbogățit cu un laptop nou, un videoproiector cu suport și tablă de proiectare și nu în ultimul rând un kit educațional de tip STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics). Acesta reprezintă un mijloc de a educa elevii pentru profesiile viitorului si pentru a realiza proiecte școlare cu caracter transdisciplinar.
 Îmi doresc ca la Școala Gimnazială Nr.1 Agrij toți factorii implicați în procesul educațional să beneficieze de cele mai bune condiții astfel încât să asigurăm condițiile optime pentru un proces educațional adecvat.
Astfel, în perioada vacanței de vară în vederea împrospătării unității vom efectua lucrări de întreținere și reparații curente. S-a achiziționat deja materialul lemnos necesar pentru sezonul rece 2023-2024 astfel încât confortul termic să fie unul optim.
Pe această cale mulțumesc Primăriei Comunei Agrij și tuturor partenerilor pentru întreg sprijinul acordat.”-a declarat Ardelean Cosmin-Vasile, candidat din partea USR Sălaj la șefia Consiliului Județean Sălaj.

You may also like

Leave a Comment