Mircea Rednic îl vrea pe Vlad Morar la UTA. ”Contractul pe care i l-am oferit este o şansă pentru el”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 1.1K views
A+A-
Reset

Vlad Morar este din nou aproape de o revenire în prima ligă din România. De data aceasta la scurtă distanţă de când a plecat de la Farul, formaţie cu care în vară a devenit campion al României. După despărţirea de echipa lui Hagi, fotbalistul originar din Crişeni a ajuns în Grecia. De data aceasta doar în liga secundă, la Niki Volou unde a jucat până acum doar în 9 partide, fără să înscrie nicun gol. A doua aventură în Grecia a  fost scurtă. Sălăjeanul a revenit în România şi poate semna cu o echipă la care a mai evoluat în sezonul 2020 – 2021. Vlad Morar se află pe lista lui Mircea Rednic. Tehnicianul ar fi dispus să îl coopteze în lotul celor de la UTA, chiar dacă jucătorul a avut şi perioade nefaste pe la echipele la care a trecut.

Mircea Rednic a mai lucrat cu Vlad Morar în prima parte a sezonului 2012 – 2013 la Petrolul Ploieşti. Tehnicianul chiar a vorbit în termeni frumoşi despre fotbalistul din Sălaj pe care îl compară cu Budescu.

”Vlăduț Morar e un jucător cu care am lucrat, e talentat, cu mine a jucat și a făcut-o foarte bine la Petrolul, unde era o echipă tânără și în formare. Dacă va accepta condiții de performanță eu voi insista să semneze. E un jucător cu calități, pe care îl compar cu Budescu. Singurul lucru care îi lipsește e ambiția dar acum ținând cont că s-a însurat, are și un copil, responsabilitățile sunt mult mai mari cred că și el își dă seama că e o șansă contractul pe care i l-am oferit”, a spus Mircea Rednic la conferinţa de presă dinaintea meciului cu FCSB.

Revenirea lui Vlad Morar ar fi una surprinzătoare la doar trei ani de la despărţirea de UTA. Morar a mai jucat la Arad în 13 partide şi a marcat 4 goluri.

De atunci, sălăjeanul a mai trecut pe la Gaz Metan Mediaş, Dinamo Bucureşti, Farul şi Niki Volos din liga secundă a Greciei.

You may also like

Leave a Comment