Responsive Menu
Add more content here...


Minoră de 15 ani, dată dispărută. Dacă o vedeți, sunați la 112

Poliţiştii sălăjeni caută o minoră în vârstă de 15 ani, care a plecat de la domiciliu, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112

by Mihai POP
0 comment 452 views
A+A-
Reset

Polițiștii sălăjeni efectuează verificări în vederea depistării unui minore, de 15 de ani, dispărută de pe raza orașului Jibou.

La data de 3 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău au fost sesizați prin apel 112 cu privire la plecarea voluntară a minorei BANTO VERONICA, de 15 ani, din orașul Jibou.

La aceeași dată, minora a plecat în mod voluntar de la locuința sa din municipiul Zalău, fără a reveni până în prezent.

SEMNALMENTE: 1.60 m înălțime, aproximativ 50 de kilograme, față ovală, ochi căprui, păr negru, lung, ten măsliniu, o cicatrice în zona gâtului.

ÎMBRĂCĂMINTE: pantaloni negri, bluză de culoare neagră, șlapi de culoare mov.

Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliție și să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112!

UPDATE:

Minora a fost depistată de polițiști în municipiul Zalău. Din primele discuții purtate cu aceasta a reieșit că nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni pe timpul plecării. Polițiștii continuă verificările pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care minora a părăsit domiciliul.

You may also like

Leave a Comment