Responsive Menu
Add more content here...


Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila a oferit explicaţii în Parlamentul European cu privire la măsurile luate în pandemie în România

by Mihai POP
0 comment 15 views
A+A-
Reset

“Ministrul Sanatatii Alexandru Rafila a fost prezent azi, 30.08.2022, in Comisia COVID din Parlamentul European unde a oferit explicatii cu privire la masurile luate in pandemie in Romania si a raspuns la o serie de intrebari din partea membrilor comisiei.

In circa 2 minute si 10 secunde, cat am avut la dispozitie, i-am pus si eu 4 intrebari pe urmatoarele teme:

1. Situatia contractelor cu firmele producatoare de vaccinuri: daca a avut acces la ele si le cunoaste continutul in integralitate, precum si daca e de acord sa fie publicate, mai ales in contextul in care a spus, anterior de a-l intreba eu, ca aceste contracte “nu pot fi renegociate”.

2. Situatia efectelor secundare adverse ale acestor produse medicale, care se dovedesc a nu fi “sigure si eficiente”, asa cum s-a spus initial. S-a vazut ca acestea nu sunt nici pe departe atat de eficiente pe cat s-a sustinut de oficialitati, iar in privinta sigurantei, din pacate, s-a dovedit ca pentru unii oameni acestea nu au fost deloc sigure, deoarece au murit dupa ce s-au vaccinat.

3. Prof. Rafila a spus in prezentarea sa, anterioara intrebarilor mele, ca asteapta ca boosterele impotriva Omicron sa fie aprobate si in UE, ca sa se inceapa o noua campania de vaccinare din toamna. I-am spus ca in SUA presa a relatat ca testarea pe oameni a boosterelor de la Pfizer si Moderna impotriva Omicron nu a fost inca finalizata. Prin urmare, cum poate sustine o noua campanie de vaccinare cu aceste boostere, ce nu au fost inca testate pe oameni?

Detalii despre acest subiect aici:

https://www.facebook.com/CristianVTerhes/posts/pfbid0KqesAwTCGBdRu3MNjLjhNFSV8PUZthb3wB4kNtw1xDgVWS3JBaZRsLmNCa3tq6awl

Explicatii mai pe larg intr-un live aici:

https://www.facebook.com/CristianVTerhes/videos/5374275012664899

4. Dat fiind ca s-a pus in discutie autorizarea acestor noi boostere, l-am intrebat daca guvernul Romaniei, si al statelor membre in general, e implicat in vreun fel in procesul de autorizare al acestor produse medicale.

Ministrul Rafila a oferit niste raspunsuri in mai putin de un minut si 50 de secunde, dupa care a trecut la alte intrebari. Nu a raspuns insa in concret la nici una dintre intrebari.

Multi europarlamentari din grupurile PPE si Renew au insistat in intrebarile lor ca trebuie sa se lupte impotriva “dezinformarii” privind vaccinurile. Acestia vor, de fapt, controlul asupra dezbaterii publice, astfel incat oamenii sa nu cunoasca adevarul. Sursa dezinformarii e chiar Comisia Europeana, ce a ascuns si ascunde adevarul, refuzand cu inversunare publicarea contractelor incheiate cu firmele producatoare de vaccin.

Cea mai buna lupta impotriva oricarei dezinformari e adevarul, iar pentru a ajunge la adevar ai nevoie de transparenta si dezbateri, exact ceea ce Comisia Europeana si Ursula von der Leyen doresc sa suprime.

Nu intamplator si Biblia spune: “Cunoasteti adevarul iar adevarul va va face liberi!”

In curand apare si inregistrarea video”.

Europarlamentar Cristian Terheş

You may also like

Leave a Comment