Responsive Menu
Add more content here...


Ministrul Lucian Bode, prezent la aniversarea a 40 de ani de la darea în exploatare a primului tronson de metrou din România

by Mihai POP
0 comment 48 views
A+A-
Reset

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, a participat astăzi, 19 noiembrie 2019, la evenimentele organizate de către Metrorex cu ocazia aniversării a 40 de ani de la darea în exploatare a primului tronson de metrou din România.

Cu această ocazie, ministrul Lucian Bode a verificat modul în care funcționează noul sistem modern de plată, ce permite utilizarea cardurilor contactless sau aplicațiile bancare instalate pe telefon, pentru accesul în stațiile de metrou. Domnia sa a efectuat călătoria cu metroul din stația Gara de Nord până la stația Străulești, pe magistrala M4.

În prezența reprezentanților managementului Metrorex, a E.S. Ambasadorul Japoniei în România, domnul Hitoshi Noda, a liderilor sindicali și a angajaților societății, ministrul Lucian Bode a transmis felicitările sale pentru tot ceea ce s-a construit în rețeaua de metrou, pentru profesionalismul și dăruirea salariațiilor metroului bucureștean.

După trecerea în revistă a etapelor de dezvoltare pe care le-a cunoscut metroul bucureștean de-a lungul celor 40 de ani de existență, ministrul Lucian Bode a reiterat faptul că, printr-un dialog permanent, se va asigura atât dezvoltarea durabilă a acestei societăți cât și depășirea tuturor problemelor ce pot apărea:

”Le transmit tuturor, indiferent de poziția pe care o ocupă, că ușa mea este deschisă celor care sunt onești și care pot să își asume deciziile pe care le stabilim împreună. De aceea, am înțeles să răspund cererii venite din partea managementului societății, dar și a sindicatului ca angajările să nu fie blocate. Dar, atenție: se vor face angajări doar pe posturile fără de care metroul nu poate funcționa. Acesta este și motivul pentru care vor avea prioritate cei care activează în zona de siguranța circulației”

a spus Lucian Bode, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor.

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, le-a mulțumit tuturor celor care au contribuit la realizarea metroului bucureștean și și-a exprimat dorința ca modelul metroului bucureștean să fie implementat și în alte orașe ale țării:

”Este o poveste de succes care continuă și, cu pași repezi, se aproprie de aniversarea de 50 de ani! Îmi doresc ca până la aniversarea a 50 de ani de activitate a Metroului Bucureștean, în România să putem dezvolta acest mod de transport sigur, confortabil și prietenos cu mediul și în alte orașe din România. Pot să vă spun că Municipiul Cluj Napoca a făcut deja pași importanți în această direcție. Felicitări angajaților Metrorex, felicitări celor care fac ca această poveste să continue!”

a declarat ministrul Lucian Bode.

https://www.facebook.com/MinisterulTransporturilor/videos/2200481400247268/

You may also like

Leave a Comment