Responsive Menu
Add more content here...


Ministrul Lucian Bode intră în carantină, după ce un senator a fost confirmat cu COVID-19

by Mihai POP
0 comment 16 views
A+A-
Reset

Toţi senatorii intră în izolare. Vergil Chiţac a fost diagnosticat pozitiv. Având în vedere că senatorul a participat la reuniunea Biroului Permanent Naţional, toţi membrii BPN se vor izola la domiciliu. De asemenea, tuturor senatorilor din grupul senatorial li se transmite că au obligaţia să se autoizoleze.

„Nu vom aştepta ancheta epidemiologică. Solicităm diagnosticarea rapidă. Am solicitat Ministerului Sănătăţii să creeaze rapid un mecanism de derulare a anchetelor epidemiologice pentru toţi colegii noştri. Tuturor miniştrilor li se vor preleva probe pentru a fi diagnosticaţi. In ceea ce mă priveşte pe mine, ca premier în exerciţiu, mă voi izola la Vila Lac 1, unde vom avea în continuare toate atribuţiile exercitate în cele mai bune condiţii”, a declarat Ludovic Orban într-o conferinţă de presă.

Potrivit acestuia, preşedintele României, Klaus Iohannis, a fost informat.

„Preşedintele trebuie să ia deciziile care se impun în astfel de situaţii. Pentru noi, fundamentală este funcţionarea tuturor instituţiilor statului”, a subliniat Orban.

Vergil Chiţac a fost, luni, la Biroul Executiv al PNL, dar şi la şedinţa Senatului. Aşa că membrii Guvernului care au fost la BEx intră în izolare, deocamdată nu se ştie unde, şi li se vor preleva probe rapid.

„Miniştrii urmează, după o consultare, să luăm o decizie unde se vor izola până la aşteptarea diagnosticului. Recomandarea mea a fost să evite orice fel de contact, să se ducă la birourile lor şi să nu aibă contact cu niciun angajat, decât prin telefon sau online, astfel încât să evite la maximum orice posibilitate de distribuire a coronavirusului. Ei îşi vor exercita în continuare atribuţiile şi vor lua deciziile care se impun”, a mai declarat Orban.

Liderul PNL Sălaj, Lucian Bode intră în izolare la Bucureşti din cauza coronavirusului

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, preşedintele PNL Sălaj şi membru al BPN a declarat astăzi, că se întoarce de la Sebeş la Bucureşti şi imediat ce ajunge în capitală va merge să-şi facă testul pentru coronavirus, după care va urma procedurile legale.

„Eu mă întorc de la Sebeş. Câand ajung în Bucureşti merg să-mi fac testul, după care urmez procedurile legale”, a declarat pentru Ştirile din Sălaj, ministrul Lucian Bode.

După o vizita minsitrului Bode în judeţul Alba, mai mulţi politicieni au intrat în izolare la domiciliu de frica COVID-19

Potrivit Ziarului Unirea din judeţul Alba, ministrul interimar al Transporturilor, Lucian Bode,suspect de COVID-19, a fost prezent astăzi într-o vizită în județul Alba. Bode a verificat stadiul lucrărilor pe autostrada care trece pe la Sebeș și s-a întâlnit cu mai mulți oficiali din județ.

După vizita lui Bode în Alba, mai mulți oficiali au decis să intre la autoizolare, până la comunicarea oficială a testului de coronavirus pe care Lucian Bode urmează să-l facă la Bucureşti. Printre aceștia, se numără și Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba și prefectul Nicolae Albu. Ulterior, şi viceprimarul de Sebeş cu atribuții de primar, Paul Voicu, a anunţat că se autoizolează la domiciliu.

You may also like

Leave a Comment