Responsive Menu
Add more content here...


Ministrul de Interne vine cu veşti bune: „Sper ca din 15 iunie să ne apropiem de normalitate”

by Mihai POP
0 comment 25 views
A+A-
Reset

Marcel Vela a declarat la Digi24 că urmează a treia etapă de relaxare, în care se vor ridica mai multe restricţii, astfel încât viaţa românilor să se apropie cât mai mult de normalitate


România se află încă în Starea de Alertă, până la 15 iunie, dată la care autorităţile pregătesc noi măsuri de relaxare. Despre acest subiect a vorbit Ministrul de Interne, Marcel Vela, care a spus că din data de 15 iunie speră ca viaţa românilor să se apropie cât mai mult de normalitate.

„Pentru a treia etapă de relaxare vor fi multe surprize plăcute. Nu vreau să spun acum care din ele, pentru că nu este corect față de colegii mei cu care voi lucra.Cu siguranță vor fi bine primite de către populație, dar vreau să precizez că sunt în funcție și de analiza, de statistica epidemiologică, de consultarea specialiștilor în boli infecțioase. Mă bazez pe responsabilitatea tuturor compatrioților, astfel încât să nu crească aceste cazuri de înbolnăviri, și din 15 iunie să trecem spre o normalitate cât mai dorită și apropiată de ceea ce estimăm fiecare dintre noi”, a declarat Marcel Vela la Digi 24.

 

 

You may also like

Leave a Comment