Responsive Menu
Add more content here...


Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, face schimbări la vârful Poliției Sălăjene

by Mihai POP
0 comment 26 views
A+A-
Reset

Poliţia Sălăjeană este condusă de şimleuanul Florin Marius Mihăilă, care va sta pe cea mai înaltă poziţie din IPJ Sălaj timp de doar 3 luni, cât i-a fost acordată împuternicirea de ministrul liberal al MAI


Șeful Internelor a decis ca din Ajunul Crăciunului, comisarul-șef Florin Marius Mihăilă să preia șefia Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, după încetarea detașării lui Gabriel Terheş la șefia instituției.

„Cu data de 24 decembrie 2019, prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisar-șef de poliție Mihăilă Marius Florin a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, pe o perioadă de 3 luni”, informează Poliția Română.

Noul şef al IPJ Sălaj, Marius Mihăilă are rădăcinile în oraşul de sub Măgură – Şimleu Silvaniei, unde locuieşte mama lui. Este căsătorit şi are doi copii. Comisarul şef de poliţie Mihăilă a copilărit în Şimleu, oraş în care a absolvit şi liceul industrial, după care a urmat facultatea de psihologie la Cluj. Mihăilă mai are un frate stabilit la Cluj şi o soră căsătorită cu un medic ginecolog român, tot din Şimleu, dar în prezent stabiliţi în capitala Franţei, Paris.

Marius Florin Mihailă este angajat al Ministerului de Interne din anul 1999, având specializarea de psiholog expert în detecția comportamentului simulat prin tehnica poligraf, iar din anul 2005 până în anul 2009 a fost coordonatorul rețelei poligraf din Poliția Română.
Din anul 2010 a ocupat o funcție de psiholog specialist într-o structura specială a Poliției Române.

Și-a dedicat timpul studierii și aplicării în practică a diferitelor metode psihologice pe care le-a descoperit în activitatea profesională. Toate activitățile sale în Poliția Română au evidențiat această pasiune pentru detaliile și subterfugiile psihologice observate și prezentate acurat în mai multe volume, printre care amintim “Interogația investigativă”, “Interogația reflexivă”, “Comportamentul non-verbal. Facilitor sau trădător al comunicării?”  “Manipularea. Naivitate sau cinism?” sau “Factorul psihologic în artele marțiale.”

Ofițerul-psiholog Marius Florin Mihăilă s-a ocupat și de expertiza poligraf în celebrul caz Cristian Cioacă – Elodia.

You may also like

Leave a Comment