Responsive Menu
Add more content here...


Mihai Coasă rămâne pe loc – “Decizia a fost una destul de uşoară, ţinând cont că la Zalău se vrea performanţă în continuare!”

by Călin ONICAŞ
0 comment 45 views
A+A-
Reset

Experimentatul voleibalist continuă la SCM Zalău, acolo unde a reuşit cele mai notabile performanţe din carieră. “Venirea sa la Zalău a fost un pas mare în carieră, iar sezonul său la SCM poate fi considerat un vârf de carieră”, sublinia şi managerul Adrian Feher

Originar din judeţul Bistriţa-Năsăud, Mihai Coasă (n. 17 noiembrie 1989) a simţit pentru prima dată aerul tare de pe prima scenă a voleiului românesc în Oltenia, în tricoul formaţiei Universitatea Craiova.

Ardeleanul nostru a debutat pe prima scenă în Bănie, deoarece acolo urma Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport. Doi ani a jucat pentru “U”, după care s-a transferat la Steaua Bucureşti, unde au urmat alte două sezoane pline. În anul 2011 a venit la Dej, pentru a fi mai aproape de casă. La Unirea a evoluat până în anul 2019, cu o întrerupere de doi ani, timp în care a îmbrăcat tricoul formaţiei Ştiinţa Explorări Baia Mare.

În 2019 s-a transferat la Gloria Buzău, dar aventura acolo a fost destul de scurtă, deoarece echipa s-a desfiinţat. Aşa a ajuns Mihai Coasă la poalele Meseşului. Sub comanda lui Sorin Pop şi Marius Lazăr, “Mishu” a fost la început rezervă. Însă, de câte ori a fost introdus în teren, Coasă şi-a făcut datoria. Mai ales în partidele din play-off, unde experimentatul centru a fost chiar unul dintre remarcaţi.

La final de contract, jucătorul a avut în această vară mai multe runde de negocieri cu conducerera clubului. Cum colaborarea a fost una bună, cele două părţi au ajuns la un acord şi Mihai Coasă va evolua pentru SCM Zalău cel puţin încă un sezon. Cu el la fileu, formaţia condusă de Adi Feher visează la alte performanţe notabile.

“Chiar dacă nu a fost tot timpul unul dintre titulari, Mihai Coasă şi-a făcut datoria. Am fost foarte mulţumit de prestaţiile sale. Şi pentru el, venirea la Zalău a fost un pas mare în carieră. Sezonul său la SCM poate fi considerat un vârf de carieră, deoarece argintul cucerit în acest an a fost prima medalie a sa la seniori. Ca urmare, ambele părţi au fost de acord pentru a continua colaborarea şi în sezonul viitor. Coasă a semnat un contract pe un an, dar eu sper să rămână cât de mult la Zalău”, a spus managerul Adrian Feher.

“Pot să confirm că am avut discuţii cu managementul clubului. Am ajuns
la un acord şi am hotărât să continuăm colaborarea pentru încă un sezon. Decizia a fost una destul de uşoară, ţinând cont că la Zalău se vrea performanţă în continuare. Pentru nou sezon, îmi doresc rezultate bune, la nivelul celor din sezonul trecut”.

Mihai Coasă

You may also like

Leave a Comment