Responsive Menu
Add more content here...


Mihaela Popescu- președintele Tenaris Silcotub a primit o diplomă de excelență din partea Consiliului Județean Sălaj

by Tiberius NICODA
0 comment 132 views
A+A-
Reset
Tenaris-Silcotub Zalău – două decenii de excelență!
În comunitatea noastră, a spune că ești angajat Tenaris-Silcotub reprezintă în sine o emblemă a excelenței. Compania s-a remarcat prin implicarea constantă și semnificativă în proiecte de responsabilitate socială, în care accentul s-a pus atât pe sănătate, cât și pe educație și cultură. Investițiile în aceste domenii esențiale asigură viitorul comunității. De aceea, sunt convins că atât compania Tenaris-Silcotub, cât și comunitatea locală vor avea un viitor una prin alta, dezvoltându-se împreună, -a declarat Cristian-Claudiu Bîrsan, vicepreședintele Consiliului Județean Sălaj, cu prilejul aniversării a 20 de ani de prezență Tenaris în România.
În semn de apreciere pentru întreaga activitate, vicepreședintele CJ Sălaj a înmânat o diplomă de excelență președintelui Tenaris-Silcotub, Mihaela Popescu.
Cele două decenii de prezență Tenaris pe piața românească se traduc prin investiții continue în oameni și echipamente, un sistem industrial sustenabil, cu tehnologii de vârf și cele mai înalte standarde de performanță în calitate, siguranță și mediu, produse și servicii livrate pe piețele din întreaga lume, precum și peste 1.900 de angajați.
În semn de apreciere pentru întreaga activitate, vicepreședintele CJ Sălaj i-a înmânat o diplomă de excelență președintelui Tenaris-Silcotub, Mihaela Popescu.

Se află la conducerea celui mai important producător român de țevi fără sudură de diametre mici – Tenaris Silcotub.

Din 2004, Silcotub este parte a companiei Tenaris, lider mondial în producția și furnizarea de produse tubulare și servicii conexe pentru industria energetică, industria auto, sectorul de petrol și gaze și multe alte aplicații industriale.

Sub conducerea Mihaelei Popescu,  compania a obținut, în 2022,  o cifră de afaceri de peste patru miliarde de lei, în creștere de la 2,6 miliarde de lei în 2021 și un profit de 442 de milioane de lei, care a crescut de la 258 de milioane de lei în 2021. Și numărul angajaților a crescut în 2022, la 1.791 de la 1.656, în 2021.

Felicitări Doamnei Mihaela Popescu! Felicitări Tenaris Silcotub Zalău!

You may also like

Leave a Comment