Responsive Menu
Add more content here...


Micuţii de la Şcoala “Liviu Feraru” s-au remarcat pe nisipul de la Costineşti!

Sub comanda antrenorilor Liviu Feraru şi Eduard Vereş, o echipă de băieţi şi una de fete de la gruparea sălăjeană au participat cu brio la Turneul Campionilor de la Costinesti

by Călin ONICAŞ
0 comment 713 views
A+A-
Reset

Aproape 20 de copii de la Şcoala de Fotbal “Liviu Feraru” s-au bucurat de un cantonament la mare pe cinste. Pe plaja de la Costineşti, micuţii au putut îmbina utilul cu plăcutul. Pe lângă soare, plajă şi baie în Marea Neagră, sălăjenii s-au pregătit sub comanda antrenorilor Liviu Feraru şi Eduard Vereş.

Totodată, Şcoala de Fotbal “Liviu Feraru” a participat la Turneul Campionilor Costineşti 2024, o competiţie disputată pe nisip şi care a fost organizată de către DAC Football Management.

La startul turneului s-au aflat echipele: “U” Cluj, “U” Evolution Cluj, CSM Alexandria, Juniorul Câmpulung Moldovenesc, “U” Olimpia Cluj-Napoca, Şoimii Buzău şi Şcoala de Fotbal “Liviu Feraru”. Au existat întreceri la băieţi, dar şi la fete, iar clubul din Sălaj a fost înscris la ambele.

Astfel, la categoria 2010/2011, Şcoala de Fotbal “Liviu Feraru” s-a clasat pe un excelent loc 2, pierzând finala mare la loviturile de departajare.

Şi echipa de fete s-au remarcat pe nisipul de la Costineşti, clasându-se pe podium. Mai mult, Daria Lazăr, Daria Tuns, Birtalan Nicole şi Medeea Balog au fost cooptate în lotul formaţiei “U” Olimpia Cluj-Napoca, acolo unde există unul dintre cele mai puternice centre de fotbal feminin, “U” Olimpia fiind multiplă campioană a României la fotbal feminin.

“Suntem foarte mulțumiți de prestația tuturor copiilor şi vreau să îi felicităm pe toţi pentru tot efortul depus pe întreaga durată a turneului!”, a precizat antrenorul Eduard Vereş.

 

Şcoala de Fotbal “Liviu Feraru”:

Lotul echipei de fete Daria Lazăr, Daria Tuns, Birtalan Nicole şi Medeea Balog.

Lotul echipei de băieţi: Nicolas Daniluc, Matei Sârca, Dănuţ Vedinaş, Robert Iambor, Stelian Man, Casian Roşan, David Rezmiveş, Eduard Petrice, Andrei Loboş, Kevin Jozsa, David Lazăr, Raul Chereji, Luca Baboş şi Tudor Pădurean.

Antrenori: Liviu Feraru şi Eduard Vereş

You may also like

Leave a Comment