Responsive Menu
Add more content here...


Meseşul se pregăteşte de raliu. Încă se mai fac înscrieri

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 33 views
A+A-
Reset

Tradiţionala competiţie Cupa Meseş Cento Group este programată pentru data de 7 august şi va avea loc ca de obicei pe vârful Meseş. Cei care dores să participe, încă se mai pot înscrie


Dacă în Campionatul de Rally Sprint s-au desfăşurat deja trei etape, de curând a debutat şi Campionatul de VTM (Viteză Traseu Montan) cu prima etapă la Luna Şes. 

În mod tradiţional deja, etapa a doua din cadrul acestui campionat organizat de ACR se desfăşoară în Sălaj, pe un traseu pornind din localitatea Treznea şi care se încheie pe vârful Meseş.

Traseul este unul deja cunoscut pentru iubitorii şi practicanţii acestui sport, astfel că Meseşul este pregătit de raliu, iar asfaltul “aşteaptă” să fie încins.

La ediţiile trecute, Cupa Meseş Cento Group s-a bucurat de prezenţe numeroase, peste 30 de piloţi din mai multe judeţe ale ţării fiind prezenţi.

Din păcate, de această dată, prezenţa este destul de scăzută, astfel că evenimentul este în pericol. Până la momentul redactării acestui articol, doar 7 piloţi s-au înscris. Astfel, organizatorii iau în calcul anularea etapei.

“Stimaţi concurenţi!!! Totul este pregătit pentru o etapă reuşită (avize, cupe, pregătiri) DAR!!! Din lipsă de interes şi de concurenţi, sunt şanse ca această etapă să fie anulată!!! Aşteptăm până miercuri seara să vedem interesul manifestat de concureţi (da, ştiu, limita înscrierilor este joi seara) DAR joi dimineaţa la ora 10.00 va fi ultima şedinţă cu autorităţile pentru clarificarea ultimelor detalii de organizare. În cazul în care nu va exista interes din partea concurenţilor (cel puţin 25 de concurenţi) etapa va fi ANULATĂ. Sper să ne înţelegeţi supărarea”, este mesajul lui Seletye David, directorul ACR Satu Mare, organizatorul competiţiei.

După ce a lipsit în prima etapă a campionatului, pilotul sălăjean Szabo Robert a anunţat că va participa la această etapă, mai ales că va avea loc în judeţul nostru.

Sperăm ca până la urmă, concurenţii să se înscrie, iar etapa să aibă loc, astfel încât cei care doresc să asiste la un show automobilistic să se poată bucura de un astfel de eveniment.

You may also like

Leave a Comment