Responsive Menu
Add more content here...


Mesajul preşedintelui Consiliului Judeţean Sălaj, la începutul noului an şcolar

by Stirile din Salaj
0 comment 41 views
A+A-
Reset

🏫 Întoarcerea la școală este un motiv de sărbătoare, întrucât reprezintă un nou pas către un viitor minunat.

🎒 Dragi elevi, porniți, astăzi, cu emoție și bucurie, cu speranță și nerăbdare, într-o nouă aventură a cunoașterii. Vă îndemn să prețuiți învățătura, să aveți încredere în forțele proprii și să înaintați cu tenacitate și curaj spre culmi nebănuite.

💡 „Educația este cea mai puternică armă pe care o poți folosi pentru a schimba lumea”, spunea Nelson Mandela. Dacă lumea de azi nu corespunde așteptărilor voastre, îndrăzniți să visați și îndrăzniți să o modelați așa cum o doriți să fie. Școala ne învăță să știm, să facem, să fim și să trăim împreună. Să nu uităm că, deși rădăcinile educației sunt amare, fructele sunt dulci, iar noi trebuie să fim mereu elevi și să ne ascuțim permanent fierăstrăul cunoașterii.

👨‍🏫 Profesorii nu mor niciodată, spunea cineva. După bunici și părinți, ei au cea mai mare influență în creșterea și transformarea noastră din copii în adulți. Stimați dascăli, vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți pentru copiii noștri, pentru bunătatea, răbdarea și înțelegerea cu care îi călăuziți pe drumul spre propria lor devenire.

👪 Fiecare casă este o universitate în care părinții sunt profesori. Se cuvine, așadar, să arătăm recunoștință părinților pentru grija și dragostea nemărginită cu care își înconjoară odraslele, pentru puterea de a le fi mereu alături și a-i ridica atunci când se împiedică.

🙌 La început de an școlar 2022-2023, doresc mult succes tuturor copiilor, părinților și dascălilor din Țara Silvaniei, și nu numai, și am brațele pregătite să vă îmbrățișez pe fiecare în parte!

Dinu Iancu-Sălăjanu,
Președintele
Consiliului Județean Sălaj

You may also like

Leave a Comment