Mesajul prefectului județului Sălaj, Dari Toma, cu ocazia Zilei Naționale a României

by Mihai POP
0 comment 54 views
A+A-
Reset

Românii de pretutindeni sărbătoresc pe 1 Decembrie Ziua Națională a României, cel mai important moment din istoria românilor. În urmă cu 103 ani, la 1918, la Alba Iulia a avut loc Marea Adunare ce a votat unirea Transilvaniei cu România, și a consfințit ceea ce acum numim România Mare


Cu această ocazie, Prefectul Județului Sălaj, Dari Toma a transmis un mesaj:

”Sărbătorim astăzi Ziua Națională a României – o zi în care inimile noastre bat la unison într-un imn de recunoștință față de trecutul nostru glorios și de angajament pentru viitorul nostru comun.

Este o zi de sărbătoare, dar și de reflecție. Ne amintim cu recunoștință și admirație de eroii și înaintașii noștri care au luptat pentru visul unei Românii unite. Fiecare comunitate, fiecare individ a contribuit la edificarea acestui stat, iar astăzi suntem datori să ducem mai departe această moștenire.

În prezent, suntem martorii provocărilor și schimbărilor într-un context global complex. În fața acestor provocări, solidaritatea și unitatea noastră trebuie să fie temeliile pe care construim un viitor prosper. Fiecare român, indiferent de locul său, în Sălaj, în țară sau în lume, are un rol esențial în modelarea destinului nostru comun.

În calitate de prefect, încurajez spiritul de comunitate şi colaborare, într-un mediu multicultural şi multietnic, pentru a continua dezvoltarea şi promovarea valorilor noastre. Sărbătorim diversitatea culturală şi unitatea în diversitate şi privind cu încredere spre viitorul în care putem construi împreună o societate mai puternică şi mai frumoasă.

Trebuie să continuăm să ne dezvoltăm, să educăm generațiile viitoare și să apărăm valorile care definesc România. În solidaritate și încredere, vom depăși obstacolele și vom construi un viitor în care să ne simțim cu toții mândri de țara noastră.

La mulți ani, dragi concetățeni! Fie ca flacăra unității să strălucească mereu în inimile noastre!

La mulţi ani, România!”

Dari Toma, prefectul judeţului Sălaj

You may also like

Leave a Comment