Responsive Menu
Add more content here...


Mesajul emoționant al îndrăgitului actor Florin Piersic transmis românilor de pe patul său de spital – „Tineţi-mă aproape, pentru că mai am de spus multe poveşti minunatului meu public!”

„Scumpilor şi prea dragilor mei, celor care m-aţi purtat in gândurile voastre, m-aţi înconjurat cu atâta grijă si iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, va spun Hristos a Înviat! Cu această ocazie, vă dau şi o veste: "sunt viu" şi asta datorită minunaţilor doctori care mă îngrijesc”

by Tiberius NICODA
0 comment 297 views
A+A-
Reset

Îndrăgitul nostru actor Florin Piersic care  este internat de mai multe zile la Spitalul Foişor din București, fiind  anterior  internat la Institutul Matei Balş şi Institutul Inimii “Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca transmite fanilor săi un mesaj de suflet. Actorul suferă de mai multe afecțiuni medicale și în ultima perioadă acestea s-au agravat, fapt ce a și dus la internarea sa de urgență inițial la Institutul Inimii “Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca.

Aflăm din ultimile vești pe care le avem că starea de sănătate  a îndrăgitului nostru actor se ameliorează uşor, așa după  cum au anunţat,la începutul acestei săptămâni  reprezentanţii de Spitalului Foişor din București.

Astfel , pentru publicul său drag, Florin Piersic a transmis un mesaj în care mulţumeşte medicilor care îl tratează şi afirmă că încă pentru dragul lui public mai are de spus „multe poveşti”.

„Scumpilor şi prea dragilor mei, celor care m-aţi purtat in gândurile voastre, m-aţi înconjurat cu atâta grijă si iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, va spun Hristos a Înviat! Cu această ocazie, vă dau şi o veste: “sunt viu” şi asta datorită minunaţilor doctori care mă îngrijesc. 

Mă amuză când văd la premiile Oscar cum vin actorii premiaţi cu un pomelnic de mulţumiri, dar astăzi chiar vreau să îi pun fiecăruia medalia inimii mele în piept. Mă refer la prof. dr. Adrian Molnar, dr. Horia Roşianu, dr. Florin Crişan, dr. Raed Arafat, prof. dr. Streinu Cercel, dr. Adrian Marinescu, eroii mei – dr. Şerban Dragosloveanu şi dr. Denisa Anastase, împreună cu dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis în lumea viselor in timpul operaţiei, dar… m-a şi adus înapoi. 

Vă iubesc pe toţi, oameni buni şi vă copleşesc cu recunoştinţa mea! Tineţi-mă aproape, pentru că mai am de spus multe poveşti minunatului meu public”, a spus Florin Piersic în mesajul său.

Noi îi dorim grabnică însănătoșire cu sănătate multă și revenire în mijlocul acelora care-l respectă și apreciază ca om și ca actor!

Te așteptăm Maestre!

You may also like

Leave a Comment