Responsive Menu
Add more content here...


Mesajul electoral al candidatului independent la Consiliul Local Zalău – Ilieș Bogdan – pentru simpatizanții și susținătorii săi

Veniți la vot pe 9 iunie la alegerile locale! „Facem istorie în Zalău”!

by Tiberius NICODA
0 comment 171 views
A+A-
Reset

Bogdan Ilieș, alias “Gymy”, iubit în special de tineri pentru care a iniţiat de-a lungul anilor diferite proiecte şi propuneri inovatoare, revine în cursa electorală. Faţă de alegerile locale din 2020, Bogdan Ilieş vine cu o maturitate sporită şi cu speranţă de a face cu adevărat ceva pentru concetăţenii săi, pe care vrea să îi reprezinte cu mândrie.

Vă amintim în acest context, că Bogdan Ilieş a avut mai multe propuneri inovatoare pentru tinerii din oraş, printre care amintim faptul că are o altă viziune în ceea ce priveşte organizarea Zilelor Oraşului, la care vrea să le schimbe şi locaţia pe Stadionul Municipal, unde accesul să fie cu buletinul şi doar pentru locuitorii oraşului.

Bogdan Ilieș avea și își păstrează mesajul electoral sloganul „Facem istorie în Zalău”. Nu l-a ales întâmplător, ci pentru faptul că în ultimii ani nu a mai fost ales un consilier local independent în municipiu.

“La alegerile locale din 2020 am fost poziția 12, acum sunt poziția 9. Unele partide au dispărut, dar eu sunt tot aici chiar dacă nu am reușit la primele alegeri. Oficial!

Din nou candidatul vostru! Mulțumesc celor cu care m-am întâlnit și au semnat pentru a putea candida! Mulțumesc sutelor de zălăuani care m-au votat la alegerile din 2020, datorită vouă am decis să candidez din nou cu speranța că se poate și se vrea un reprezentant al cetățenilor în Consiliul Local!

Așadar, pe 9 iunie  vă invit  ca să veniți la vot, votați schimbarea, votați Bogdan Ilieș pentru postul de consilier la Consiliul Local Zalău! Facem istorie în Zalău!”, spune Bogdan Ilieș în mesajul său adresat alegătorilor și simpatizanților săi.

 

Comandat de Ilieş Bogdan – candidat independent la Consiliul Local Zalău. CMF: 24240157

 

You may also like

Leave a Comment