Mesaje adresate de reprezentanţii autorităţilor locale şi judeţene din Sălaj cu ocazia Zilei Naţionale a României!

by Stirile din Salaj
0 comment 67 views
A+A-
Reset

De 105 ani, prima zi a lunii Decembrie este despre unitate, identitate și patriotism, despre valori naționale care au triumfat cu înfăptuirea celui mai măreț act din istoria românilor – MAREA UNIRE.

Valorile neamului românesc, păstrate cu sfințenie în inimile românilor, ne definesc astăzi ca neam cu credință în Dumnezeu, susținători ai familiei și iubitori de țară. Să fim model pentru generațiile de azi și pentru generațiile viitoare, să ducem mai departe idealurile străbune și să fim mândri că suntem români!

La mulți ani, ROMÂNIA! 

La mulți ani, români!

Ionel Ciunt,

Primarul Municipiului Zalău


Ziua Naţională a României este prilej de mare bucurie pentru toţi românii. Tuturor sălăjenilor le dorim ca 1 Decembrie să le aducă în fiecare an realizări de excepţie şi să fiţi mândri ca sunteţi români.

La mulţi ani, România!

Conducerea PSD Sălaj


USR Sălaj urează la mulți ani românilor

de pretutindeni!

La mulţi ani, România!


1 Decembrie este ziua în care sărbătorim tot ceea ce ne unește ca popor, în care dovedim că ne prețuim istoria și suntem mândri de ea. Dacă astăzi ne numim români și trăim în România este,  fără nicio îndoială, meritul strămoșilor noștri,  fără a căror jertfă acest vis nu ar fi fost posibil. Ziua Națională a României să ne aducă aminte că fermitatea, onoarea, istoria și tradițiile ne definesc și ne unesc!

La mulți ani, România!

La mulți ani, Șimleu Silvaniei!

Mihai-Cristian LAZAR,

Primarul orașului Șimleu Silvaniei


La mulți ani, dragi jibouani! Să avem parte de un nou an frumos și prosper, iar toate dorințele noastre să devină realitate. Să ne amintim în această zi de sărbătoare sacrificiile făcute de cei din urmă pentru ca noi să fim acum liberi.

La mulţi ani, România!

Primăria şi Consiliul Local Jibou

Primar, Dan GHIURCO


Fie ca ziua de 1 Decembrie să vă găsească voioși și bucuroși! Să aveți parte de tot ceea ce vă doriți și, nu în ultimul rând, de sănătate! La mulți ani, dragi zălăuani!

La mulți ani, România!

Călin FORŢ, administratorul public al municipiului Zalău


Cu ocazia Zilei Naționale a României, vă urez tot binele din lume, să fiți fericiți și să aveți parte de belșuguri nenumărate.

La mulți ani tuturor zălăuanilor!

La mulţi ani, România!

Teodor BĂLĂJEL,

viceprimar al municipiului Zalău


1 Decembrie înseamnă unitate și independență, un simbol al identității noastre. În această zi gândurile mele se îndreaptă către românii din țară și din diaspora cu recunoștinţă pentru întreg efortul colectiv de a menține o Românie în linie cu valorile naționale și europene.

La mulţi ani, România!

Alin PRUNEAN, deputat REPER


De Ziua Națională a României, eu vă doresc să aveți parte de bucurii și oameni frumoși și calzi, iar norocul să vă urmărească la fiecare pas. Bunul Dumnezeu să aibă grijă de voi, să fiți voioși întotdeauna.

La mulți ani, România!

Larisa CIUPE

Preşedinte TSD Zalău


1 Decembrie este o zi de sărbătoare pentru toți românii. Îmi face plăcere să transmit salutările mele tuturor sălăjenilor. La mulți ani și petrecere frumoasă de Ziua Națională!

La mulți ani, România!

Cosmin ARDELEAN,

consilier judeţean USR Sălaj


De ziua noastră, a tuturor românilor, să încercăm să fim frați adevărați! Să ne prindem în horă, să dansăm și să cântăm, să fim mândri că suntem români!

La mulți ani, România!

Nicolae OLAR,

consilier judeţean USR SălajFie ca ziua de 1 Decembrie să vă găsească voioși și bucuroși! Să aveți parte de tot ceea ce vă doriți și, nu în ultimul rând, de sănătate!

La mulți ani, dragii mei frați români!

La mulţi ani!

POP Emeric, director

SC Pază Obiective şi Protecţie SRL


La mulți ani, dragi români! Să avem parte de un nou an frumos și prosper, iar toate dorințele noastre să devină realitate. Să ne amintim în această zi de sărbătoare sacrificiile făcute de cei din urmă pentru ca noi să fim acum liberi.

La mulţi ani!

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Sălaj

Comisar șef adjunct Regiunea Nord-Vest,

Dorel FECHETE


Cu ocazia Zilei Naționale a României, vă urez tot binele din lume, să fiți fericiți și să aveți parte de belșuguri nenumărate.

La mulţi ani!

Dorin URS, director OJFIR Sălaj


De ziua noastră, a tuturor românilor, să încercăm să fim frați adevărați! Să ne prindem în horă și să dansăm și să cântăm, să fim mândri că suntem români!

La mulţi ani!

Avocat Mircea POPOVICI


La mulți ani, sălăjeni! La mulți ani, România! Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, eu vă urez tuturor un final de an excelent, plin de realizări și voie bună. Nu uitați să vă mândriți mereu că sunteți români, pe oriunde mergeți!

La mulţi ani!

Călin PERNEŞ,

director executiv APIA SĂlaj


Consilierii Municipali USR urează la mulți ani românilor de pretutindeni!

La mulți ani, România!


Cu ocazia Zilei Naţionale, doresc să vă ridicaţi la înălţimea faptelor înaintaşilor şi la nivelul aşteptărilor urmaşilor. La mulţi ani cu sănătate, împliniri, muncă şi spor tuturor sălăjenilor.

La mulţi ani!

Mircea POP, director executiv AJPIS Sălaj


Cu prilejul Zilei Naționale a României doresc tuturor zălăuanilor cele mai călduroase felicitări si urări de sănătate, bunăstare, prosperitate si succes!

La mulţi ani!

Marcel ADRIDAN, director executiv S.A.D.P. Zalău


Ziua Naţională a României este prilej de mare bucurie pentru toţi românii. Dorim ca 1 Decembrie să aducă în fiecare an tuturor sălăjenilor realizări de excepţie şi să fiţi mândri ca sunteţi români.

La mulţi ani!

Viorel MIHIŞ, director executiv Direcţia Silvică Sălaj


Cu ocazia Zilei Naţionale, doresc să transmit cele mai sincere urări de bine tuturor angajaţilor, clienţilor şi colaboratorilor noştri.

La mulţi ani!

Ioan Marius HOSU,

administrator SC Autoland Hosu SRL


În 1 Decembrie, trebuie să ne reamintim, mai mult ca oricând că înainte de religie, etnie sau alte considerente, suntem români. Cu prilejul Zilei Naţionale a României, urez tuturor angajaţilor, clienţilor şi colaboratorilor fericire şi bucurii alături de cei dragi.

La mulţi ani!

Sorin CHEZAN, administrator SC Ianus SRL


De 1 Decembrie, Ziua Națională a României, doresc distracție plăcută tuturor angajaţilor, clienţilor şi colaboratorilor noştri. O zi cât mai frumoasă vă urez!

La mulţi ani!

SC Europan SRL,

administrator AGOSTON Iosif


Cu ocazia Zilei Naționale a României urez tuturor zălăuanilor

“La mulți ani “!

Fazakas Nicolae

Viceprimarul municipiului Zalău


Cu ocazia Zilei Naţionale vă dorim succes în activitate şi să vă bucuraţi de cele mai frumoase realizări. La mulţi ani cu prosperitate şi bunăstare tuturor locuitorilor oraşului JIBOU!

La mulţi ani!

Consiliul Local Jibou,

viceprimar Vlad PAŞCALĂU


De când se ştie, românul trăieşte cu credinţa în suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubeşte pe noi, la fel şi noi trebuie să ne iubim Patria şi s-o respectăm. “La Mulţi Ani” tuturor locuitorilor comunei ZIMBOR!

La mulţi ani!

Primăria şi Consiliul Local al comunei Zimbor

primar, Gabriel MUREŞAN


Cu ocazia Zilei Naţionale dorim să transmitem cele mai sincere urări de bine tuturor locuitorilor comunei VÂRŞOLŢ!

La mulţi ani!

Primăria şi Consiliul Local al comunei Vârşolţ

primar, BREDA Lajos


Ziua Naţională a României ne oferă prilejul de a ura tuturor locuitorilor comunei VALCĂU DE JOS sincere felicitări şi multă sănătate. Fie ca idealurile Marii Uniri din 1918 să nu se piardă, iar românii să nu-şi uite istoria.

La mulţi ani!

Primăria şi Consiliul Local al comunei Valcău de Jos

primar, Ioan ROŞAN


Cu ocazia Zilei Naţionale a României urăm locuitorilor comunei ŞAMŞUD cele mai sincere urări de bine şi un viitor prosper şi fericit.

La mulţi ani!

Primăria şi Consiliul Local al comunei Şamşud

primar, Bántó Zoltán


Acum, în pragul Zilei Naţionale a României, a venit din nou vremea să spunem “La mulţi ani” tuturor locuitorilor comunei SOMEŞ-ODORHEI!

La mulţi ani!

Primăria şi Consiliul Local al comunei Someş-Odorhei

primar, Ioan Şandor


Cu ocazia zilei de 1 Decembrie vrem să urăm un sincer “La Mulţi Ani” tuturor locuitorilor comunei SÂNMIHAIU ALMAŞULUI.  Această zi de mare sărbătoare să vă aducă în fiecare an realizări de excepţie, sănătate şi împliniri. 

La mulţi ani!

Primăria şi Consiliul Local al comunei Sânmihaiu Almaşului

primar, Cornel LUNG


De ziua tuturor românilor, urăm gândurile noastre sincere tuturor locuitorilor comunei SÎG. Să aveți parte de sănătate și succes oriunde v-ați afla. Astăzi este despre noi, ca frați! La mulți ani tuturor românilor!

La mulţi ani!

Primăria şi Consiliul Local al comunei Sîg

primar, Florian BONŢE


Cu ocazia zilei de 1 Decembrie vrem să urăm un sincer  “La Mulţi Ani”  tuturor locuitorilor comunei POIANA BLENCHII. Această zi de mare sărbătoare  să vă aducă în fiecare an realizări de excepţie, sănătate şi împliniri.

La mulţi ani!

Primăria şi Consiliul Local al comunei Poiana Blenchii

primar, Augustin VĂŞCAN


Cu ocazia zilei de 1 Decembrie vrem să urăm gânduri bune tuturor locuitorilor comunei PERICEI. Această zi de mare sărbătoare să vă aducă în fiecare an realizări de excepţie, sănătate şi împliniri.  

La mulţi ani, România!

Primăria şi Consiliul Local al comunei Pericei

primar, Boncidai Csaba


1 Decembrie este o zi de sărbătoare pentru toți românii. Ne face plăcere să transmitem salutările noastre tuturor locuitorilor comunei NĂPRADEA.

La mulţi ani!

Primăria şi Consiliul Local al comunei Năpradea

primar, Vasile FODOR


Cu ocazia Zilei Naţionale a României, dorim să transmitem tuturor locuitorilor comunei MĂERIŞTE cele mai sincere urări de bine si un viitor prosper şi fericit.

La mulţi ani!

Primăria şi Consiliul Local al comunei Măerişte

primar, Vasile LAZĂR


Cu ocazia Zilei Naţionale, dorim să vă ridicaţi la înălţimea faptelor înaintaşilor şi la nivelul aşteptărilor urmaşilor. La mulţi ani cu sănătate, împliniri, muncă şi spor tuturor locuitorilor comunei MESEŞENII DE JOS.

La mulţi ani!

Primăria şi Consiliul Local al comunei Meseşenii de Jos

primar, Bogdan BERCEAN


De 1 Decembrie, Ziua Naţională a tuturor românilor, avem ocazia de a transmite locuitorilor comunei IP doar gânduri bune şi cât mai multe realizări.

La mulţi ani!

Primăria şi Consiliul Local al comunei Ip

primar, Márkus László


1 Decembrie – Ziua Naţională a României, este pentru noi toţi Ziua Marii Uniri şi dovada peste ani că doar împreună putem crea o Românie mai bună. Tuturor locuitorilor comunei HOROATU CRASNEI le urăm sănătate şi numai bucurii. 

La mulţi ani!

Primăria şi Consiliul Local al comunei Horoatu Crasnei

primar, Marian MIRIŞAN


Ziua Naţională a României ne oferă prilejul de a ura tuturor locuitorilor comunei HERECLEAN sincere felicitări şi multă sănătate.

La mulţi ani!

Primăria şi Consiliul Local al comunei Hereclean

primar, DOBRAI Francisc


De când se ştie, românul trăieşte cu credinţă în suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubeşte pe noi, la fel si noi trebuie să ne iubim Patria şi s-o respectăm. Toate gândurile noastre bune se îndreaptă spre locuitorii comunei HALMĂŞD!

La mulţi ani!

Primăria şi Consiliul Local al comunei Halmăşd

primar, Gavril PUŞCAŞ


De Ziua Națională a României, vă dorim să aveți parte de bucurii și oameni frumoși și calzi, iar norocul să vă urmărească la fiecare pas. Bunul Dumnezeu să aibă grijă de locuitorii comunei GÂRBOU să fie voioși întotdeauna.

La mulţi ani!

Primăria şi Consiliul Local al comunei Gârbou

primar, Alexandru SPĂTAR


1 Decembrie este sărbătoarea românilor şi pe această cale dorim să transmitem tuturor locuitorilor comunei GÂLGĂU toate gândurile bune, sănătate şi numai bucurii.

La mulţi ani!

Primăria şi Consiliul Local al comunei Gâlgău

primar, Cristian UNGUR


Cu ocazia Zilei Naţionale, dorim să urăm un sincer “La Mulţi Ani” tuturor locuitorilor comunei FILDU DE JOS! Această zi de mare sărbătoare să vă aducă în fiecare an realizări de excepţie, sănătate şi împliniri.

La mulţi ani!

Primăria şi Consiliul Local al comunei Fildu de Jos

primar, Nicolae ALBERT


Cu ocazia zilei de 1 Decembrie – Ziua Naţională a României – transmitem tuturor locuitorilor comunei DRAGU toate gândurile bune, sănătate şi împliniri. 

La mulţi ani!

Primăria şi Consiliul Local al comunei Dragu

primar, Angelica LAZĂR


Ziua Naţională a României ne oferă plăcutul prilej de a ura tuturor locuitorilor comunei DOBRIN, sincere felicitări şi multă sănătate. 

La mulţi ani!

Primăria şi Consiliul Local al comunei Dobrin

primar, Bogdán Ferenc István


Cu ocazia zilei de 1 Decembrie vrem să urăm un sincer “La Mulţi Ani” tuturor locuitorilor comunei CUZĂPLAC  Această zi de mare sărbătoare să vă aducă în fiecare an realizări de excepţie, sănătate şi împliniri.

La mulţi ani!

Primăria şi Consiliul Local al comunei Cuzăplac

Primar interimar, Ionel ŢÂRLEA


Ziua Naţională a României ne oferă prilejul de a ura tuturor locuitorilor comunei COŞEIU sincere felicitări şi multă sănătate.

La mulţi ani!

Primăria şi Consiliul Local al comunei Coşeiu

Primar, Debreczeni Dezső


Cu ocazia zilei de 1 Decembrie vrem să urăm un sincer “La Mulţi Ani”  tuturor locuitorilor comunei CHIEŞD. Această zi de mare sărbătoare să vă aducă în fiecare an realizări de excepţie, sănătate şi împliniri.

La mulţi ani!

Primăria şi Consiliul Local al comunei Chieşd

Primar, Leontin CHIŞ


1 Decembrie este o zi de sărbătoare pentru toți românii. Ne face plăcere să transmitem salutările noastre tuturor locuitorilor comunei CARASTELEC.

La mulţi ani!

Primăria şi Consiliul Local al comunei Carastelec 

Primar, Faluvégi Ferenc István


De ziua tuturor românilor, urăm gândurile nostre sincere tuturor locuitorilor comunei BENESAT. Să aveți parte de sănătate și succes oriunde v-ați afla. Ziua este despre noi! La mulți ani tuturor românilor!

La mulţi ani!

Primăria şi Consiliul Local al comunei Benesat

Primar, Sorin ROMOCEA


În istoria fiecărui popor există momente care reflectă solidaritatea oamenilor, lupta lor pentru un ţel comun. Astfel de momente am cunoscut, de-a lungul timpului, şi noi, românii! În zi de sărbătoare, dorim tuturor locuitorilor comunei BĂNIŞOR multă fericire şi numai bucurii.

La mulţi ani!

Primăria şi Consiliul Local al comunei Bănişor

Primar, Sorin Eugen MAXIM


Cu ocazia zilei de 1 Decembrie vrem să urăm un sincer  “La Mulţi Ani”  tuturor locuitorilor comunei BĂLAN. Această zi de mare sărbătoare  să vă aducă în fiecare an realizări de excepţie, sănătate şi împliniri.

La mulţi ani!

Primăria şi Consiliul Local al comunei Bălan

Primar, Daniel POP


Ziua de 1 Decembrie, această măreaţă zi de sărbătoare naţională, ne oferă deosebita plăcere de a transmite tuturor locuitorilor comunei AGRIJ cele mai alese gânduri de bine, multă sănătate, prosperitate şi înţelegere. 

La mulţi ani, România!

Primăria şi Consiliul Local al comunei Agrij

Primar, Ştefan BERAR


Cu ocazia zilei de 1 Decembrie vrem să urăm gânduri bune tuturor locuitorilor comunei ALMAŞU.  Această zi de mare sărbătoare să vă aducă în fiecare an realizări de excepţie, sănătate şi împliniri.  

La mulţi ani!

Primăria şi Consiliul Local al comunei Almaşu

Primar, Gál Máté István


Cu prilejul Zilei Naționale a României doresc poporului român cele mai călduroase felicitări si urări de sănătate, bunăstare, prosperitate si succes!

La mulţi ani, România!

Florin FLORIAN, subprefect al judeţului Sălaj


Cu ocazia Zilei Naţionale vă dorim succes în activitate şi să vă bucuraţi de cele mai frumoase realizări. La mulţi ani cu prosperitate şi bunăstare tuturor sălăjenilor!

La mulţi ani, România!

Conducerea PER Sălaj


De 1 Decembrie vreau să urez sălăjenilor tot binele de pe lume și să fie la fel de buni în ceea ce fac și mai ales să fie mândri că sunt români.

La mulţi ani, România!

Valeriu CRIŞAN – preşedintele filialei Sălaj

a Partidului Republican din România


Ziua Naţională a României este prilej de mare bucurie pentru toţi românii. Tuturor sălăjenilor vă dorim ca 1 Decembrie să vă aducă în fiecare an realizări de excepţie şi să fiţi mândri ca sunteţi români.

La mulţi ani, România!

Consilierii judeţeni PSD Sălaj


Cu ocazia Zilei Naţionale vă dorim succes în activitate şi să vă bucuraţi de cele mai frumoase realizări. La mulţi ani cu prosperitate şi bunăstare locuitorilor oraşului CEHU SILVANIEI!

La mulţi ani, România!

Primăria şi Consiliul Local al oraşului Cehu Silvaniei

Primar, Bálint Ervin


Cu ocazia zilei de 1 Decembrie vrem să urăm un sincer “La Mulţi Ani” tuturor locuitorilor comunei CRASNA.  Această zi de sărbătoare să vă aducă în fiecare an realizări de excepţie, sănătate şi împliniri. 

La mulţi ani, România!

Primăria şi Consiliul Local Crasna

Primar, Kovács István


Ziua de 1 Decembrie, această măreaţă zi de sărbătoare naţională, ne oferă deosebita plăcere de a transmite tuturor locuitorilor comunei CRISTOLŢ cele mai alese gânduri de bine, multă sănătate, prosperitate şi înţelegere.

La mulţi ani, România!

Primăria şi Consiliul Local al comunei Cristolţ

Primar, Ioan CHEŞELI


Cu ocazia Zilei Naţionale a României, dorim să transmitem tuturor locuitorilor comunei SĂLĂŢIG cele mai sincere urări de bine şi un viitor prosper şi fericit.

La mulţi ani, România!

Primăria şi Consiliul Local Sălăţig

Primar, Petkes András


Ziua Naţională a României îmi oferă prilejul de a ura tuturor sălăjenilor sincere felicitări şi multă sănătate. Fie ca idealurile Marii Uniri din 1918 să nu se piardă, iar românii să nu-şi uite istoria. 

La mulţi ani, România!

Cosmin VLAICU, preşedintele

Asociaţiei Secretarilor Judeţelor din România


Ziua Naţională este sărbătoarea noastră, a tuturor românilor. Pe această cale, doresc să transmit angajaţilor, clienţilor şi colaboratorilor noştri cele mai bune gânduri şi speranţe de mai bine.

La mulţi ani, România!

Dumitru BLAGA, director general

al SC Simex SA Şimleu Silvaniei1 Decembrie este sărbătoarea românilor şi pe această cale dorim să transmitem tuturor angajaţilor, clienţilor şi colaboratorilor toate gândurile bune, sănătate şi numai bucurii.

La mulţi ani, România!

Conducerea SC Fibrex CO Crasna


You may also like

Leave a Comment