Responsive Menu
Add more content here...


Memorialul Radu Gog şi-a desemnat câştigătoarele

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 69 views
A+A-
Reset

Duminică seara au fost desemnate câştigătoarele ediţiei a XVII-a a competiţiei caritabile. Dia Guard s-a impus la Open, după o finală cu Boldor Florex Hida, în timp ce Ady Com a câştigat categoria Old Boys, iar VZDL s-a impus la Juniori


Memorialul Radu Gog a ajuns la ediţia cu numărul 17 în acest an şi s-a desfăşurat la trei categorii, Open, Old Boys şi Juniori. Competiţia de minifotbal a debutat sâmbătă dimineaţă şi s-a încheiat în această seară, cu meciurile finale, dar şi deja tradiţionala tombolă cu premii.

În finala mare de la Open au ajuns Dia Guard şi Boldor Florex Hida. Multipla câştigătoare de la Memorialul Radu Gog a început mult mai bine şi avea 3 – 0 încă din prima repriză.

Însă, echipa din Hida nu a cedat, a jucat cu mai mult curaj în partea secundă, reuşind să marcheze de două ori, al doilea gol fiind o adevărată bijuterie din partea lui Cristian Unguruşan, după ce în prima repriză, Adelin Neaga a marcat cu un lob superb pentru Dia Guard. Însă, în cele din urmă, Dia Guard avea să câştige finala şi să-şi adjudece încă un trofeu la Memorialul Radu Gog.

La Old Boys au fost patru echipe înscrise, astfel că s-a optat pentru sistemul fiecare cu fiecare, iar Ady Com a fost echipa care s-a clasat pe primul loc, în timp ce Vulturii Dej au fost pe locul secund, iar Mobila Şimleu s-a clasat pe locul al treilea. Tenaris a ocupat locul 4.

În ceea ce priveşte categoria Juniori, şi aici au fost patru echipe înscrise şi s-a optat pentru sistemul fiecare cu fiecare. VZDL a fost echipa câştigătoare, reuşind victorii pe linie şi mai mult, fără să primească gol.

Însă, mai multe detalii, rezultate complete şi reacţii după această ediţie, în ziarul Sportul Sălăjean din 11 ianuarie.

You may also like

Leave a Comment