Responsive Menu
Add more content here...


Memorialul “Radu Gog” se desfăşoară cu 20 de echipe la trei categorii! S-au stabilit grupele

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 87 views
A+A-
Reset

Nu mai puţin de 20 de echipe s-au înscris la competiţia caritabilă ce va avea loc la finalul acestei săptămâni la cele trei categorii, Open, Old boys şi Juniori. Ediţia a XVII-a va avea loc în perioada 7 – 8 ianuarie, în sala de sport de la LPS “Avram Iancu” din Zalău


După doi ani de pauză în care nu s-a putut organiza din cauza pandemiei de coronavirus, competiţia de minifotbal de la Memorialul “Radu Gog” revine în prim plan.

Organizatorii au dat startul la înscrieri încă din finalul anului trecut, iar echipele au avut timp până ieri pentru a se înscrie. Nu mai puţin de 20 de echipe s-au înscris la cele trei categorii propuse de organizatori, Open, Old Boys şi Juniori.

Astfel, la categoria Open sunt înscrise 12 echipe. Este vorba despre Venus Giurtelec, Dia Guard Cipricom, Unirea Mirşid, Regina Dacica, ACS Cavalerii, TDI, Sport Activ DB, Brothers Team, Dream Team, Tenaris, ASC Rechinii şi Boldor Florex Hida.

La Open, cele 12 echipe înscrise au fost împărţite în grupe de câte trei echipe. Aici există şi o regulă, cu care echipele care participă la această competiţie s-au obişnuit deja.

Astfel, echipele nu pot avea în lot mai mult de doi jucători profesionişti, adică Liga a III-a de fotbal sau mai sus ori ligile profesioniste de futsal.

În ceea ce priveşte categoria Old Boys, aici s-au înscris patru echipe, Ady Com, Măgura Şimleu Slvaniei, Vulturii Old Boys Dej şi Tenaris Old Boys.

La categoria Juniori s-au înscris de asemenea patru echipe. Este vorba despre TDI Junior, Bănişor-Peceiu, Băieţii Buni şi VZDL.

Memorialul “Radu Gog” ajunge în acest an la ediţia a XVII-a şi va cuprinde pe lângă competiţiile de minifotbal şi o tombolă cu premii, dar şi o licitaţie cu tricouri din lumea sportului.

A XVII-a ediţie a Memorialului “Radu Gog” se va disputa sâmbătă şi duminică, 7 şi 8 ianuarie 2023, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv “Avram Iancu” din Zalău.

Încasările în urma acestui eveniment organizat de ACS Cavalerii Zalău vor fi donate familiei fostului arbitru divizionar, Radu Gog, decedat în urma unui tragic accident rutier, dar şi pentru a susţine alte cauze caritabile. În anul 2020 a fost ultima ediţie a Memorialului, cea cu numărul 16, categoria supremă fiind câştigată de către STC Group. La ediţiile din 2019, 2018, 2017 şi 2016 s-a impus Dia Guard Cipricom.

Grupa A: ACS Rechinii, Tenaris, Venus Giurtelec

Grupa B: Brothers Team, TDI, Dream Team

Grupa C: ACS Dia Guard, ACS Cavalerii, Unirea Mirşid

Grupa D: Regina Dacica, Sport Activ, Boldor Florex Hida

Grupa E (Old Boys): Ady Com, Tenaris Old Boys, Vulturii Dej, Măgura Şimleu

Grupa F (Juniori): TDI Junior, ACS Bănişor-Peceiu Spartacus, Băieţii Buni şi VZDL

You may also like

Leave a Comment