Responsive Menu
Add more content here...


Memorialul “Radu Gog” revine în 2024 cu o nouă ediţie. Au început înscrierile

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 269 views
A+A-
Reset

ACS Cavalerii va organiza ediţia a XVIII-a a tradiţionalului turneu caritabil în primul weekend din luna ianuarie 2024. Competiţia se va desfăşura la Open, Old boys şi Juniori. Înscrierile au început deja


Memorialul “Radu Gog” este una dintre competiţiile tradiţionale din judeţul nostru. La fiecare început de an, competiţia caritabilă a stârnit mare interes în rândul iubitorilor de sport printr-un turneu puternic, dar şi celebra licitaţie de tricouri.

Tradiţia continuă şi în 2024, iar organizatorii au dat startul înscrierilor pentru ediţia a XVIII-a a turneului caritabil. Pentru că da, pe lângă partea sportivă de anvergură, acest turneu este unul caritabil, organizat în memoria fostului arbitru, Radu Gog. Ediţia din 2024 va avea loc în primul weekend din luna ianuarie, iar cei care doresc să participe o pot face la categoriile Open, Old boys şi juniori. Şi în acest an, competiţia se va desfăşura la trei categorii de vârstă.

Condiţia pentru a fi eligibil la competiţia de old-boys este ca jucătorii să aibă 40 de ani împliniţi la momentul startului competiţiei.

În ceea ce priveşte întrecerea de juniori, sunt acceptaţi copiii născuţi în anul 2012 sau mai tineri.

Cu sprijinul Consiliului Local Zalău şi a conducerii liceului, locaţia va fi aceeaşi, sala de sport a Liceului cu Program Sportiv “Avram Iancu” din Zalău. Important de precizat este faptul că pentru această ediţie va reveni şi tradiţionala licitaţie de tricouri. La ediţia de anul trecut Dia Guard s-a impus la Open, după o finală cu Boldor Florex Hida, în timp ce Ady Com a câştigat categoria Old Boys, iar VZDL s-a impus la Juniori.

Mai multe detalii şi înscrieri la numerele de telefon: 0741033239 (Nicu Chiş) sau 0752977882 (Flavius Seiche).

You may also like

Leave a Comment