Responsive Menu
Add more content here...


Clubul Valeriei Motogna organizează Memorialul “MARIA ŞOMOI”, un turneu de handbal dedicat copiilor

Maria-Andreea Șomoi - fiica a doi mari sportivi de marcă sălăjeni - s-a alăturat acum trei ani, mult prea devreme, la doar 13 ani „armatei de îngeri ai Bunului Dumnezeu”. În memoria fetiţei, clubul Handbal Club V.M. Zalău organizează sâmbătă Memorialul MARIA ȘOMOI ,,23 “

by Tiberius NICODA
0 comment 938 views
A+A-
Reset

La finalul anului 2021, fosta handbalistă Ana Maria Șomoi, și soțul acesteia, fostul voleibalist Gabriel Șomoi, au trecut prin cele mai grele clipe din viața lor, atunci când fetița lor s-a stins din viață. Cei doi anunţau teribila veste – Maria Andreea, fetița lor de numai 13 ani, a pierdut lupta cu o boală nemiloasă.

Pentru a păstra vie amintirea peste vremi și vremuri a micului înger ce a plecat atât de prematur din viață, clubul la care lucrează acum fosta vicecampioană mondială, şi la care fetiţa fusese legitimată, organizează prima ediţie a Memorialului “MARIA ŞOMOI” – numărul onorific “23” al echipei.

Evenimentul special organizat de clubul Handbal Club V.M. Zalău va avea loc sâmbătă 18 mai, cu începere de la ora 10.00, la Sala de Sport “Avram Iancu” din Zalău.

În amintirea celei care a fost Maria-Andreea, turneul este dedicat celor mici, adică grupelor de minihandbal și baby handbal, iar la start se vor alinia echipe din Zalău, Bistrița, Turda, Satu Mare și Fărcașa (judeţul Maramureş).

Familia celor doi foşti sportivi a lansat publicului în amintirea fiicei lor postarea și totodată invitația de a participa la comemorarea și onorarea memoriei copilului pe care l-au avut.

AI PLECAT ÎN VEȘNICIE,

AMINTIREA ÎȚI ESTE VIE.
ATÂT TIMP CÂT VOM EXISTA

AMINTIREA ÎȚI VOM PĂSTRA!

 

Așadar se anunță o zi plină de handbal și de amintiri!

Vă așteptăm la sală! O ECHIPĂ, UN VIS , O FAMILIE!! FAMILIA HCVM!
MARIA ȘOMOI – 23 (PRINTRE ÎNGERI DAR MEREU LÂNGĂ NOI).

Ia viața de piept așa cum este. Nu ca s-o trântești, ci ca să-i auzi mai bine inima cum bate!

Pe morți să nu-i mai căutați în mormânt, ci în inimile voastre. Acolo ei vor trăi veșnic! spunea marele nostru istoric NICOLAE IORGA.

You may also like

Leave a Comment