Responsive Menu
Add more content here...


Medalii de argint la ONSS pentru echipa de volei de la Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu” Zalău!

Formaţia îndrumată de profesor Ioana Turoczi a realizat azi o performanţă extraordinară, clasându-se pe locul secund la etapa naţională a Olimpiadei Naţionale a Sportului Școlar la volei băieţi gimnaziu

by Călin ONICAŞ
0 comment 303 views
A+A-
Reset

Echipa de volei a Şcolii Gimnaziale “Mihai Eminescu” Zalău a obţinut în acest weekend o performanţă notabilă! După ce au câştigat faza judeţeană şi cea interjudeţeană, elevii profesorului Ioana Turoczi s-au remarcat şi la faza naţională.

Competiţia s-a disputat în perioada 30 mai – 2 iunie 2024 la Sala Sporturilor din Zalău. La start s-au aliniat cele mai bune opt echipe din România din ciclul gimnazial, echipe din judeţele Alba, Botoşani, Cluj, Dolj, Prahova, Sălaj, Tulcea şi din Bucureşti. 

Reprezentanta judeţului Sălaj, şi chiar a zonei de Nord-Vest a României, a câştigat grupa din care au mai făcut parte echipele din Tulcea, Cluj şi Bucureşti şi a ajuns până în finala mare, cucerind medaliile de argint! Au fost meciuri disputate într-o atmosferă de sărbătoare, în care publicul a fost al şaptelea jucător!

Pentru această performanţă, merită felicitări elevii, profesorii de educaţie fizică şi sport de la unitatea şcolară, dar şi  antrenorii Marius Lazăr şi Dorian Faur, cei care pregătesc majoritatea proaspeţilor vicecampioni naţionali la cluburile Academia de Volei “Marius Lazăr” şi CSS Zalău.

Trebuie apreciată şi atmosfera extraordinară pe care au creat-o spectatorii din tribune! De asemenea, trebuiesc felicitaţi toţi cei care au muncit pentru ca această competiţie de anvergură să se desfăşoare în cele mai bune condiţii, este vorba de Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj, Şcoala Gimnazială “Mihai Emiescu”, Ministerul Educaţiei. Toţi cei prezenţi au subliniat că organizarea a fost ireproșabilă!

CLASAMENT FINAL:

1. Bucureşti. 2. Sălaj. 3. Botoşani

Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu”: Tudor Barbur, Tudor Ciocmărean, Cristian Dan, Tudor Herţe, Matei Lungu, Ştefan Mureşan, Denis Pall, David Rad, Matei Urian şi Ştefan Trif. Antrenor: prof. Ioana Turoczi

🏆VICECAMIPONI NAȚIONALI🏆
Dragii noștri, ați reușit să obțineți un rezultat minunat! Sunteți un exemplu de determinare, voință și ambiție! Ați unit într-o singură inimă trăirile tuturor: ale colegilor, profesorilor și părinților voștri!
🏆Bravo, copii de aur!
🏆TUDOR BARBUR
🏆TUDOR CIOCMAREAN
🏆CRISTIAN DAN
🏆TUDOR HERȚE
🏆MATEI LUNGU
🏆ȘTEFAN MUREȘAN
🏆DENIS PALL
🏆DAVID RAD
🏆MATEI URIAN
🏆ȘTEFAN TRIF
🏆Felicitări doamnei profesoare IOANA TUROCZI!
Mulțumim tuturor celor care au fost alături de echipa “E❤️inescu”! Mulțumim elevilor școlii noastre pentru felul în care s-au mobilizat pentru a fi alături de colegii lor, formând o galerie superbă! Mulțumim părinților pentru toată susținerea! Mulțumim domnilor antrenori Marius Lazăr și Dorian Faur și doamnei inspector școlar Dana Ciocan! Mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat în organizarea unei etape naționale de vis! 👏 Suntem mândri de voi!”, este mesajul conducerii Şcolii Gimnaziale “Mihai Eminescu”.
Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercrui, 5 iunie.

You may also like

Leave a Comment