Responsive Menu
Add more content here...


Meciuri nebune în semifinalele Cupei României. Finală inedită în Sălaj

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 45 views
A+A-
Reset

„Capul de afiş” al careului de aşi al competiţiei surprizelor, faza judeţeană, a fost fără doar şi poate duelul dintre campioana Dumbrava Gîlgău şi vicecampioana Rapid Jibou. După un meci nebun, cu răsturnări de scor, jibouanii s-au impus în prelungirile timpului regulamentar, în timp ce Someşul Someş Odorhei a reuşit surpriza, învingând Cetatea Buciumi


Miercuri, 2 mai, au fost programate semifinalele Cupei României, faza judeţeană. Cel mai interesant duel a fost disputa dintre Dumbrava Gîlgău şi Rapid Jibou, adică campioana şi vicecampioana Sălajului, cea din urmă fiind şi deţinătoarea trofeului.

Totuşi, la fel de interesant a fost şi disputa de la Buciumi dintre Cetatea şi surpriza competiţiei, Someşul Someş Odorhei, liderul din Liga a V-a. Ambele meciuri au fost „nebune” şi cu răsturnări de scor.

La Gîlgău, în prezenţa a peste 300 de spectatori, Dumbrava a deschis scorul, însă jibouanii au întors rezultatul în favoarea lor, pentru ca până la pauză, gazdele să restabilească egalitatea. După revenirea de la cabine, rapidiştii au fost mai exacţi şi au revenit la conducere, iar cu câteva minute înainte de final, elevii lui Marius Paşca au egalat.

Totuşi, când toată lumea se aştepta ca partida să intre în prelungiri, Paul Unimătan a dictat o lovitură de la 11 m pentru Rapid Jibou, în prelungirile timpului regulamentar. Alex Turcu a transformat cu „sânge rece” şi a trimis Jiboul din nou în finală, acolo unde va avea ocazia să îşi apere trofeul cucerit anul trecut.

În celălalt joc, Cetatea Buciumi a fost echipa mai exactă şi cea care a reuşit să deschidă scorul, însă până la pauză, Bogdan Rus a restabilit egalitatea. Cele două echipe au prestat un joc frumos şi ocaziile nu au lipsit.

Până la urmă, Vlad Ortelecan a reuşit să înscrie în minutul 73, pentru a completa revenirea echipei sale. S-a dovedit a fi golul victoriei, deoarece atacurile Cetăţii nu şi-au găsit finalitate. Astfel, pentru prima dată în istoria clubului din Someş Odorhei, Someşul va evolua în finala Cupei României.


Rezultatele semifinalelor:

Cetatea Buciumi – Someşul Someş Odorhei 1 – 2 (1 – 1)

Dumbrava Gîlgău – Rapid Jibou 3 – 4 (2 – 2)


 

 

You may also like

Leave a Comment