Meci facil pentru SCM Zalău

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 69 views
A+A-
Reset

După o perioadă dificilă în care a dat peste adversari redutabili, SCM Zalău va avea sâmbătă o partidă care la prima vedere se aseamană cu un antrenament cu public. Gruparea de sub Meseş va juca în faţa propriilor suporteri cu CSU Vest Timişoara, echipă fără punct acumulat în acest sezon

Sâmbătă, ora 18.00, Sala Sporturilor: SCM Zalău – CSU Vest Timişoara


Lovită şi de accidentări, SCM Zalău a avut un parcurs greoi în utlimele runde şi nu a obţinut niciun punct din confruntările cu Rapid Bucureşti şi Corona Braşov.

După aceste două înfrângeri, formaţia zălăuană a ieşit din zona locurilor de play-off şi a fost depăşită în clasament până şi de Explorări Baia Mare.

Practic, sub SCM Zalău în clasament se mai află doar Universitatea Cluj şi CSU Vest Timişoara, ambele echipe fiind fără punct câştigat. După o perioadă dificilă în care a dat peste adversari redutabili, SCM Zalău va avea sâmbătă o partidă care la prima vedere se aseamănă cu un antrenament cu public.

De la ora 18.00, în Sala Sporturilor ”Gheorghe Tadici va avea loc partida cu ”lanterna roşie” CSU Vest Timişoara.

Bănăţenii au acelaşi statut pe care l-au avut şi în anii trecuţi şi nu pot spera la mare lucru în acest sezon. După ce au revenit din liga secundă, timişorenii tot nu fac faţă Diviziei A1, reuşind să câştige doar un singur set în cele şapte partide.

În condiţiile date, la Zalău, rezultatul nu poate să fie altul decât o victorie de 3 puncte pentru SCM.

Un astfel de rezultat ar ajuta-o pe echipa lui Rainer Vassiljev să îşi refacă moralul şi să abordeze cu încredere finalul de tur. În ultimele runde din acest an, formaţia zălăuană mai joacă cu Explorări Baia Mare, Steaua Bucureşti şi Universitatea Cluj.

În momentul de faţă, Mihai Mărieş şi colegii săi au de recuperat două puncte pentru a ajunge din nou în zona locurilor de play-off.

You may also like

Leave a Comment