Responsive Menu
Add more content here...


Meci de coşmar la Ungheni. SCM Zalău pierde meciul tur al semifinalei barajului de promovare în Liga a II-a

Unirea Ungheni s-a impus la scor de neprezentare în manşa tur a semifinalei barajului de promovare în Liga a II-a. SCM Zalău s-a deplasat la Ungheni fără principalul marcator - Stefan Nikolic - şi se pare că absenţa lui s-a simţit mai tare decât şi-ar fi dorit clubul zălăuan. Una peste alta, sâmbătă va avea loc returul de pe Municipalul zălăuan, după care vom putea trage şi concluziile

by Mihai POP
0 comment 5K views
A+A-
Reset

În această după amiază, la Ungheni a avut loc manşa tur a semifinalei barajului de promovare pentru Liga a II-a între Unirea Ungheni şi SCM Zalău, meci pentru care zălăuanii nu s-au putut baza pe principalul marcator, Stefan Nikolic, care a lipsit din cauza unei accidentări.

Chiar şi aşa, Zalăul a început bine şi a avut prima ocazie prin Alexandru Negrean, în minutul 5, şutul său fiind respins în corner. Însă, per ansamblu, jocul a fost unul echilibrat şi care s-au desfăşurat între cele două careuri în următoarea jumătate de oră.

Abia în minutul 36, Sergiu Pop a avut o incursiune pe stânga, a pătruns în careu şi a întors pentru şutul lui Alex Mare care a fost blocat, iar până la finalul primei părţi nu am mai putut consemna ocazii clare la nicio poartă.

După pauză, tot Zalăul a avut prima şansă, dar şutul lui Raoul Cristea – intrat la pauză – a fost respins în corner. Şi, cum deseori în fotbal, ocaziile se răzbună, Ungheniul avea să marcheze la prima ocazie, Victoraş Astafei deschizând scorul după un contraatac, în minutul 51.

După doar patru minute, în urma unei centrări de pe partea dreaptă, Vlad Fărcăşan a deviat mingea în propria poartă, iar gazdele se desprindeau pe tabelă. După alte şapte minute, Pinto Fortes avea să majoreze diferenţa de pe tabelă, tot după un contraatac.

Finalul de joc a fost unul de foc, în care Zalăul a încercat cu disperare să înscrie măcar o dată, însă, nu a izbutit să o facă.

Este un rezultat greu de digerat, însă, mai este de jucat un meci în care SCM Zalău este obligată să câştige cel puţin la aceiaşi diferenţă pentru a forţa prelungirile. Manşa retur va avea loc sâmbătă, pe Stadionul Municipal din Zalău, începând cu ora 17.30. Vor fi capabili băieţii lui Cristian Lupuţ de o remontada? Vom vedea, însă, băieţii ar merita susţinere la meciul de sâmbătă şi abia apoi ar trebui trase concluziile.

În cealaltă semifinală, CSM Sighetu Marmaţiei a remizat pe teren propriu, scor 0 – 0, cu Gloria Bistriţa.

Unirea Ungheni – SCM Zalău 3 – 0 (0 – 0)

Au marcat: Victoraş Astafei (’51), Vlad Fărcăşan (’55-autogol) şi Pinto Fortes (’62)

Unirea: Paul Ganea – Paul Coza, Abel Popa, Cătălin Savin, Dorian Todoran, Ioan Barstan, Ovidiu Horşia, Bogdan Piper, Pinto Fortes, Fulop Istvan şi Victoraş Astafei (cpt.). Rezerve: Mark Lupu – Bruno Basiu, Balint Rajmond, Bodor Gyorgy, Răzvan Barstan, Becze Tamas, Suslak Adrian, Ndiesse Sjesseu şi Rareş Trif. Antrenor: Florentin Petre

SCM: Bogdan Miron (cpt) – Cătălin Stoica, Vlad Fărcăşan, Dejan Uzelac, Alex Cherecheş (’69 Florinel Pop), Cosmin Meşter, Alex Negrean (’46 Raoul Cristea), Samuel Zimţa, Viktor Kun, Alex Mare (’59 Alex Micle – ’77 David Molnar) şi Sergiu Pop (’69 Sebastian Culda). Rezerve: David Poptean – Artur Pătraş, Dario Bora şi Andrei Bobaru. Antrenor: Cristian Lupuţ

You may also like

Leave a Comment