Responsive Menu
Add more content here...


Măsuri dure pentru jucătorii de la SCM Zalău. Fără prime de joc până la final de sezon!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 8 views
A+A-
Reset

Conducerea a trecut la măsuri după parcursul slab din acest început de campionat şi a decis să suspende primele de joc până la final de sezon. Jucătorii vor beneficia de prime doar în cazul în care echipa zălăuană ajunge la barajul de promovare pentru Liga a II-a

SCM Zalău a pierdut două meciuri în primele patru etape, iar conducerea nu mai tolerează un astfel de parcurs modest pentru o echipă cu pretenţii de a ajunge la barajul de promvare pentru Liga a II-a.

Un prim semnal de alarmă a fost tras după înfrângerea cu Lotus Băile Felix, când managerul Marius Paşca a anunţat că jucătorii vor fi sancţionaţi dacă nu vor obţine maxim de puncte în următoarele patru runde.

După acel joc a urmat o victorie chinuită la Carei, dar sâmbătă, în etapa a IV-a, SCM Zalău a pierdut din nou acasă, cu Minerul Ocna Dej.

Luni după-amiază, factorii de decizie din cadrul clubului s-au întâlnit şi au luat o măsură dură pentru jucători. A fost suspendate toate primele de joc până la final de sezon, astfel că jucătorii de la SCM Zalău îşi vor încasa bonusurile de pe parcursul acestui campionat doar cu o condiţie: echipa să ajungă la barajul de promovare pentru Liga a II-a.

“Toate primele au fost blocate, iar jucătorii îşi vor primi banii pentru primele din acest sezon doar dacă echipa va ajunge să joace meciurile de baraj. Nu se va mai da nicio primă, nici în sezonul regulat, dar nici în play-off. Noi vrem să ajungem la baraj şi atunci mi se pare normal să plătim performanţa. Mulţi dintre ei au jucat în Liga a II-a, dar nu au avut condiţiile pe care le au la Zalău. Nu mai putem continua aşa”, ne-a declarat managerul Marius Paşca.

Mai multe amănunte despre acest subiect, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri, 21 septembrie

You may also like

Leave a Comment