Responsive Menu
Add more content here...


Masa Bunei Vecinătăți – Un obicei de prânz comunitar servit printre plante la Cluj Napoca este un model de urmat și pentru sălăjeni

Soare, povești și comunitate, despre asta este- Masa Bunei Vecinătăți - desfășurată în cadrul ineditei piețe de flori organizată anual în Cluj-Napoca pe strada Potaissa.

by Tiberius NICODA
0 comment 161 views
A+A-
Reset

Deja tradiție, masa bunei vecinătăți are loc și anul acesta pe strada Potaissa din Cluj-Napoca. Duminică, 23 iunie, de la ora 9,00 vendorii ies din spatele standurilor, vizitatorii li se alătură, iar atmosfera devine fermecătoare. Clujenii sunt invitați să aducă  câte un preparat pe care să-l împartă cu ceilalți participanți, ca la un picnic uriaș urban!

Evenimentul promite să aducă împreună locuitorii orașului, oferindu-le ocazia de a socializa și de a împărtăși preparate culinare pregătite cu drag în bucătăriile de acasă.

De la primele ore ale dimineții, vendorii vor ieși din spatele standurilor lor, iar vizitatorii sunt așteptați să se alăture cu entuziasm, creând o atmosferă fermecătoare și plină de voie bună. Sentimentul de comunitate va fi mai puternic ca niciodată, transformând strada Potaissa din Cluj -Npoca  într-un loc de întâlnire pentru cea mai mare comunitate de pe cea mai mica stradă.

Toată lumea e binevenită, cu condiția să aducă un preparat pe care să-l împartă cu ceilalți participanți. Fie că sunt fructe din propria grădină, o prăjitură pregătită cu drag în bucătăria de acasă, clătite delicioase cu dulceață de afine, zacuscă de vinete sau o limonadă cu sirop de soc. Toate vor fi degustate cu încântare la Masa Bunei Vecinătăți- transmit organizatorii.

Clujenii și nu numai,  au ocazia, așadar, să ia parte la un picnic urban într-un loc de poveste, înconjurați de flori.

Probabil, ca și o  bună vecinătate ,ideea ar fi de luat ca  exemplu, de la  cei din Cluj-Napoca și chiar n-ar fi rău să preluăm și în  Zalău,în Sălaj acest benefic, frumos și constructiv obicei.

Programul  muzical al evenimentului:

-Duminică 23 iunieDigitalove 14:00 – 17:00 / Offradio Takeover 17:00 – 20:00 / Timothy Kross 20:15 – 21:00 / Patricia Labou 21:15 – 22:15

-Luni – 24 iunie-18:00 – 20:00 Digitalove / 20:15 -21:00 Henczman / Midnight Snack 21:15 – 22:15

You may also like

Leave a Comment