Responsive Menu
Add more content here...


Marius Paşca: ”Privim încrezători meciul cu Viitorul Şelimbăr şi mergem după punct sau puncte”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 22 views
A+A-
Reset

Antrenorul de la SCM Zalău vrea să vadă o altă atitudine la jucătorii săi în partida de vineri şi totodată speră la un rezultat pozitiv, deşi gruparea de sub Meseş joacă pe terenul ocupantei locului 3


SCM Zalău joacă tot în deplasare şi în etapa a II-a din retur, urmând să evolueze pe terenul celor de la Viitorul Şelimbăr.

Gruparea de sub Meseş înfruntă un adversar puternic, ce ocupă locul 3 în clasamentul Seriei a V-a, dar formaţia zălăuană este obligată să arate altă faţă în acest meci şi să încerce să obţină un rezultat pozitiv.

De la acest joc, antrenorul Marius Paşca aşteaptă să vadă o altă atitudine a jucătorilor săi.

„În ciuda situaţiei în care ne aflăm nu este un meci decisiv cel cu Viitorul Şelimbăr. Nu avem nimic de pierdut. Chiar dacă întâlnim o echipă puternică din serie, noi vom merge să luăm punct sau puncte. Privim încrezători şi sper să avem o abordare cât mai curajoasă, astfel încât să ne întoarcem cu  un rezultat pozitiv. Sper ca jucătorii să înţeleagă mesajul pe care l-am transmis, să eliminăm greşelile pe care le-am făcut şi atunci cu siguranţă calitatea jocului va fi mult mai bună”, ne-a declarat Marius Paşca.

 

 

You may also like

Leave a Comment